Lekar pobio roditelje lovačkom puškom: Zoran na Fejsbuku nagovestio stravičan ZLOČIN!

Autor:

Hronika

01.06.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Lekar Zoran Komatović (48) uhapšen je zbog sumnje da je u vikendici u naselju Doka hicima iz lovačke puške ubio svoje roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66). Prema nezvaničnim informacijama, Zoran se s roditeljima navodno posvađao oko prodaje vikendice, u kojoj je i počinio pokolj!

Foto: ST/N. MANDIĆ/printscreen/facebook.com
Zoran K.

Komatović je važio za dobrog lekara i humanistu koji je u velikim poplavama 2014. godine, koje su zadesile Srbiju, pomagao narodu u najteže povređenim područjima. Šta ga je nagnalo da počini ovaj brutalan zločin, pokazaće istraga.

- Radio je kao lekar opšte prakse u različitim ordinacijama širom Novog Sada. Svojevremeno je otišao i u Obrenovac da, kao doktor, pomaže narodu koji je bio pogođen poplavama. On je nakon svađe potegao pušku, ubio roditelje i ostavio ih. Zločin je otkrio komšija koji je svratio do njih nešto kasnije - kaže izvor blizak istrazi.

Pomogao oko 700 porodica

- Kao licencirani lekar, bez obzira na to što nisam zaposlen, imam pravo da radim i nije mi bio potreban nikakav poziv ni mobilizacija. Krenuo sam da pomažem ljudima po kućama, da im merim pritisak, šećer, delim terapiju protiv pritiska, antibiotike, lekove protiv bolova - ispričao je Zoran pre šest godina, nakon poplava u Obrenovcu, u intervjuu za Novosti. Tada je posetio oko 700 domaćinstava, unoseći mnogim ljudima sigurnost i veru da nisu usamljeni.

Nakon zločina mnogima su pažnju skrenuli Zoranovi citati koje je ostavljao na Fejsbuku. Jedan od njih kao da je nagovestio tragediju: "Marfijev zakon: Bolji je stravičan kraj, nego strava bez kraja".

Komšijama i rođacima nije jasno kako je došlo do tragedije jer, kako kažu, porodica je skladno živela.

- Zoran se odselio u Novi Sad i tamo iznajmio stan. Roditelji su mu pomogli u tome. Majka Gordana bila je ponosna na njega. Jedino se žalila što se ne ženi. Otac je ponekad znao da popije malo više - kažu oni.

Komentari (0)

Loading