PREMIJERKA DIGLA GLAS! Brnabićeva: Sramna odluka režima u Podgorici!

Autor: Tanjug

Vesti

25.05.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom sramne odluke crnogorskog režima da otvori granice za sve, osim za Srbe iz Srbije i Republike Srpske.

RepublikaFoto: Tanjug/Milica Nikolić
Ana Brnabić

- Dobro je da su građani mogli da vide da smo nepoželjni u Crnoj Gori i to samo zato što nismo lagali ljude da umiru od gripa ili zapaljenja pluća, a ne od koronavirusa - navela je predsednica Vlade Srbije i dodala:

- Nastvićemo da se ponašamo odgovorno uvek govoreći istinu. Ovo nije pravi razlog ovakvog ponašanja crnogorskog premijera. Mi nećemo odgovarati recipročnim merama i nećemo sprečavati da građani CG uđu u Srbiju, ali ćemo još jače i snažnije sprečavati crnogorske kriminalce i predstavnike mafijaških klanova da ulaze u našu zemlju koji su decenijama terorisali naše građane. U borbi protiv kriminalaca koji dolaze iz Crne Gore nećemo imati milosti - istakla je premijerka.

- Ovakav odnos crnogorskog premijera poslao je jasnu poruku našim građanima, a ja želim još jednom da zamolim građane da što duže i u što većem broju ostanu u našoj Srbiji, a ako već moraju negde da odu da nikako ne idu tamo gde su naši državljani nepoželjni - zaključila je Brnabićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading