Čeda otkrio: Amfilohije me krstio, a onda je napravio skandal na Đinđićevoj sahrani!

Autor:

Vesti

18.05.2020

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP Čedomir Jovanović gostovao je u emisiji "Ćirilica" autora i voditelja Milomira Marića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Čedomir Jovanović

Jovanović je komentarisao detalje sahrane ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića i opelo koje je tom prilikom držao mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović

- Drugi put me je Amfilohije krstio. Kao beba sam kršten u selu moje majke, a onda... Poginuo mi je najbliži prijatelj. Kako se to desilo, kako je to surovo, na drugi rođendan svoje ćerkice. Govorio sam na njegovoj sahrani. Tad sam razgovao sa Amfilohijem. Rekao sam tu Boga nema, a on mi je rekao ti to ne možeš da razumeš. On me je krstio pred svim tim ljudima. Ja i danas ne mogu sve to da razumem - rekao je Jovanović.

Potom je objasnio šta se dešavalo prilikom sahrane ubijenog premijera Zorana Đinđića na kojoj je mitropolit Amfilohije držao govor.

- Nije on pozvan da održi opelo Zoranu Đinđiću. Održan je taj sastanak tog odbora, u kome ja nisam bio, da bi trebalo da se održi opelo. Patrijarh Pavle je bio u godinama, nije mogao to da održi, pojavio se Amfilohije. Izgovorio je svašta neumesno. Niko mu posle toga nije ništa ni rekao. Nisam mogao da verujem. Posle toga, trudio sam se da ga ne vidim - naglasio je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading