SNS Vojvodine: Meštani Šida se osećaju bezbednije posle Vučićeve odluke

Autor:

Vesti

18.05.2020

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srpska napredna stranka Vojvodine konstatuje da je odluka predsednika Srbije i vrhovnog komandanta oružanih snaga Aleksandra Vučića o angažovanju dela vojske na teritoriji opštine Šid već dala odlične rezultate u oblasti zaštite imovine lokalnog stanovništva", stoji u saopštenju Srpske napredne stranke Vojvodine.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug
Foto: Ilustracija

Saopštenje prenosimo u celosti:

- O tome svedoče činjenice da je već prve noći u centar vraćeno 18 odbeglih migranata, kao i da se žitelji  Šida osećaju mnogo sigurnije i bezbednije nego što je to bio slučaj pre dolaska vojske. Nažalost, ima i onih koji bi da na ovako važnim pitanjima kao što je bezbednost građana Srbije, skupljaju jeftine političke poene.

Upravo to pokušao je da sprovede potpredsednik stranke Dragana Đilasa, Dejan Bulatović svojim neuspelim performansom , koji je izveo ispred jednog od centara u kojem su smešteni migranti.  Pošto je izgovorio gomilu laži, tvrdeći, između ostalog, da vojske u Šidu nema,  ovaj Đilasov poslušnik izrazio je uverenje da će se ispred centra dogoditi i neki incident. 

Upravo u toj izjavi razoktrivena je ideja njegovog dolaska ispred centra za migrante.  U izazivanju incidenata, što je inače, jedini program stranke njegovog šefa nije uspeo, ali ga to nije sprečilo da provocira, laže i pokušava da dezinformacijama unese nemir među  lokalno stanovništvo. 

Uspeh njihove akcije srazmeran je kredibilitetu koji imaju kod građana, a njega nema niti će ga posle ovakvih nastupa u kojima rade direktno protiv interesa stanovništva biti. Narod zna zašto ne veruje njima,  već Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću. Narod  zna ko ga štiti i ko radi za dobrobit svih građana, za Srbiju, za našu decu. I to će glasom za Srpsku naprednu stranku i potvrditi na izborima 21.juna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
vojkan

18.05.2020 09:03

Ispravna odluka našeg predsednika.Bezbednost i mir građana na prvo mestu.

Dragica

18.05.2020 09:07

Vojska je tu u vek u sluzbi drzave i naroda.Tu je da zastiti narod i u ratu i u miru.Hvala im.

Jela Kv

18.05.2020 09:08

Hvala vam predsedniče

profesor1984

18.05.2020 09:09

Vojska brine za bezbednost gradjana u Sidu. Svaka cast!