Obradović se "vratio" hrišćanskim vrednostima, ali je zaboravio da prestane sa lažima: Kajem se zbog Rističevića, ne jedem hranu, samo se hidriram

Autor:

Vesti

12.05.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović jutros za TV Prva izjavio da nije jeo od kada je započeo štrajk glađu, već se samo hidrira dovoljno, iako smo mogli da vidimo pune kese hrane koje su mu donosili u sitne sate saborci.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Boško Obradović

- Pijem tečnost, ne jedem hranu od kada sam ovde. Nisu izbori rešenje, oni su protiv ustavni, zdravstveno rizični, izbori u Srbiji treba da budu odloženi do kraja godine. Ja sam ovaj način izabrao da bih sebe ukočio. Ovo će biti moja lična žrtva. Iz hriščanskog ugla gledano ovo je pokajanje što sam napao Rističevića, jer ako se vlast ne ponaša demokratski onda i vi krenete tako da se ponašate, pa preterate. Tenzija nas vodi pogrešan putem, put kojim smo krenuli je pogrešan. Nijedna zemlja u Evropi nema izbore - izjavio je Boško Obradović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Nemanja

12.05.2020 07:30

Jel moguće da je neko toliko licemeran? Nemam reči!

Nina

12.05.2020 07:36

Obradović više ne zna šta će od sebe!

Ivana

12.05.2020 07:38

A sta je uradio sa hranom koju su mu doneli zanima me bas...

Jovan

12.05.2020 07:41

Bolje mu je da počne da jede i da se mane gluposti, jer niko mu neće ispuniti njegove želje.