VUČIĆ OBJASNIO: Evo zašto Boško Obradović danas nije uhapšen

Autor: Republika

Vesti

08.05.2020

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objasnio je zašto lider Dveri Boško Obradović neće biti uhapšen, iako je u fašističkom maniru napravio incident ispred Skupštine Srbije.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

- To je prvi put u poslednjih 30 godina da je poslanik napadnut izvan Skupštine. U Skupštini je bilo svega i svačega, ali ovo se nije desilo - ocenio je predsednik Srbije.

Kako je objasnio, Boško Obradović nije mogao biti uhapšen, jer prema zakonskim ograničenjiima, poslanik ne može biti uhapšen ako je za delo koje je počinio propisana zakonska kazna manja od pet godina zatvora.


- Ne želim da koristim priliku za političke napade, a mogao bih svašta da kažem. Mislim da je to bilo ogledalo i da su ljudi mogli sve da vide - rekao je Vučić.

Dodao je i da nikad u skupštini nije bilo slučaja poput današnjeg, kada se jedna poslanica Dveri unosila u lice Milovanu Drecunu, te da veruje da je svakog građanina danas bila sramota dok je gledao šta se dešava pred skupštinom.

- Preduzete su mere, ali ja nisam i ne mogu da budem sudija i ne znam šta će sudija da uradi, ali bila bi sramota da niko ne odgovara za to - rekao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
milan306

08.05.2020 16:44

Ma,treba ga uhapsiti..

Jela Kv

08.05.2020 18:17

Tako i treba

Ivana

08.05.2020 19:27

Šta on treba da uradi da bi mu se imunitet ukinuo. Boško Obradović vrši nasilje u društvu. To je strašno koliko će nas uništiti. Srbija se danas cela razvija i gradi. Srbija zaista ima predsednika koji mora da razgovara sa EU.

Tijana

08.05.2020 20:00

Obradovic ocigledno samo zna da izaziva incidente na ulici i u skupstini. Svima je jasno ko stoji iza haosa pred skupstinom. Obradovic-marioneta.