Žestoki sukobi u Đilasovoj opoziciji! Sergej Trifunović poručio Jeremićevom funkcioneru: Popuši mi ku**c!

Autor: Republika

Vesti

06.05.2020

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elementarna pristojnost je izgleda misaona imenica za predstavnike opozicije u Srbiji! U vulgarnosti svakako prednjači Sergej Trifunović koji se ovoga puta okomio na funkcionera iz Jeremićevih redova - Vladimira Gajića, a njhova "akademska" razmena mišljenja samo je potvrdila ono što je odavno očigledno! Opozicija je u totalnom rasulu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Sergej Trifunović

Advokat Vladimir Gajić je na Tviteru objavio sledeći tekst: 

- Ako čujete ovih dana da je neko od bojkotaša promenio odluku i izlazi na izbore, nemojte sumnjati, laki keš je u pitanju. Vučić je majstor za to. Benefit za građane neće izostati. Znaće se ko drži do svoje reči, ko je na kojoj strani pred odsutne bitke koje su tek pred nama. 

Time je žestoko iznervirao lidera PSG-a koji mu je odgvorio ne birajući reči. 

- Ako čujete od nekog recimo advokata da je laki keš u pitanju, ja recimo mogu tom advokatu da ponudim dve opcije: jedna je da kao lice koje dolazi iz pravosudja dokaže da je laki keš u pitanju, a druga je da mi se u suprotnom bez problema svakako napuši ku**a - napisao je Sergej Trifunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading