Radoslav Marjanović: Dok Boško pravi cirkus, Marinika iznosi beskrupulozne izmišljotine!

Autor:

Vesti

06.05.2020

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasov tandem koji čine Boško Obradović i Marinika Tepić danas je još jednom pokazao sav besmisao i destruktivnost Saveza za Srbiju koji nema ništa da ponudi građanima sem poziva na nasilje, incidente i beskrupulozne izmišljotine.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Radoslav Marjanović

Dok Boško Obradović pravi cirkus u Narodnoj skupštini, čiji rad bojkotuje ali blagajnu ne, i poziva na puč vojske, policije i službi bezbednosti Marinika Tepić, koja takođe bojkotuje rad Narodne skupštine ali blagajnu ne, nastavlja da iznosi beskrupulozne izmišljotine.

Da se postupalo po idejama Đilasove Marinike,Tužilaštvo i MUP bi verovatno hapsili danas koke nosilje u Moroviću. 

O kakvim beskrupuloznim licemerima se radi najbolje govori činjenica da poslanici Saveza za Srbiju sve znaju i sve komentarišu, ali nikako da objasne neke konkretne činjenice koje ukazuju na bliskost funkcionera Saveza za Srbiju sa narko-dilerima? 

Boško i Marinika ćute na hapšenje svog stranačkog kolege i bliskog Đilasovog saradnika Milutina Bakića koji je uhapšen zbog šverca 66 kilograma marihuane. Boško i Marinika ćute o Novaku Filipoviću, Marinikinom bliskom prijatelju iz Pančeva, koji je takođe uhapšen zbog dilovanja droge?

Zašto ćute o potpredsedniku Narodne stranke u Lajkovcu koji je uhapšen sa kokainom, zašto ćute o kumu Boška Obradovića, Mladenu Novakoviću zvanom Tocilo, koji je uhapšen sa 77 kilograma heroina i zašto ćute o Đilasovom šuraku Daboviću koji je završio u zatvoru jer je uhapšen sa nekoliko kilograma kokaina, ali to nije sprečilo Đilasa da ga redovno obilazi u zatvoru.

Da li ćute jer se funkcioneri Saveza za Srbiju nalaze na slikama sa uhapšenim narko-dilerima ili zbog toga što se novcem od prodaje droge finansira Savez za Srbiju? Nikako da građanima odgovore da li postoji bilo koji funkcioner u tom propalom SzS, a da nije povezan sa narko-dilerima?


Uzimajući u obzir ko su prvi saradnici liderima SzS jasno je da bi dolaskom na vlast u potpunosti razorili državu i nastavili da pljačkaju.Zbog toga su spremni na sve, pa čak i da pokušaju bez podrške naroda i bez izbora da se dočepaju vlasti i fotelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading