Vulin: Đilas se izvikao zbog svoje dece, tuđe suze ga ne uznemiruju!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.05.2020

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je danas se jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Ðilas "izvikao" zbog svoje dece, ali da ga "suze tuđih kćeri i sinova nisu uznemirile".

Foto: youtube.com/ Novo jutro
Aleksandar Vulin

Vulin je to rekao komentarišući jučerašnji video snimak Ðilasa, na kojem je Ðilas rekao da su njegova deca uplašena, jer se u blizini njhovog doma sa obližnje zgrade preko razglasa čulo "Ðilase lopove".

- Ne znam da li su Ðilasova deca čula ''Ðilase lopove'', ali znam da su to slušala i u šetnjama koje je organizovao Dragan Ðilas, baš kao što znam da nije prošao ni jedan skup opozicije na kome Ðilas nije vikao ''Vučiću pederu'' i baš kao što znam da nije prošao ni jedan dan da Vučićeva deca nisu čula neku laž i o svom ocu i o sebi - rekao je Vulin u saopštenju PS.

On je dodao da nije lako pronaći uvredu ili laž o njemu, koju njegova deca nisu čula od Ðilasa i njegovih pristalica, ali da je lako proveriti da ni Aleksandar Vučić ni on nikada nisu opsovali ničije dete i nikada nisu uplitali ničije porodice u politiku.

- Dvanaestogodišnja devojčica kojoj je Ðilasovo obezbeđenje slomilo nos je bila nečije dete, studenti kojima je psovao majku pedersku su nečija deca, policajac kome je psovao majku i ostavljao ga bez posla, je takođe nečije dete i nečiji otac. Ðilas se izvikao zbog svoje dece, suze tuđih kćeri i sinova nisu ga uznemirile - dodao je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading