Vulin uputio čestitke povodom Uskrsa svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Autor: Republika

Vesti

17.04.2020

08:57

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je čestitke svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji slave Uskrs.

mod.gov.rs
Aleksandar Vulin

- Povodom najvećeg hrišćanskog praznika, Vaskrsenja Gospoda našega Isusa Hrista, svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji ovaj praznik slave po julijanskom kalendaru, upućujem srdačne čestitke.

Danas, kada se gotovo čitav svet, pa i naša država, suočava sa pošasti biblijskih razmera izazvanom novom bolešću, potrebno je da svi zajedno, delima i molitvama, vodimo jednu veliku bitku za očuvanje našeg naroda.


Želim vam da obasjani svetlošću Hristovog vaskrsenja i dalje uspešno izvršavate postavljene zadatke, znajući da je to siguran put izgradnje mira naše otadžbine.

Hristos je vaskrsao iz mrtvih i svima koji veruju u Njegovo vaskrsenje doneo radost i nadu da će iz svih životnih nevolja izaći kao pobednici. Zato, želeći da Vaskrsli Gospod, u ovom teškom periodu za naš narod i našu otadžbinu, sačuva u zdravlju vas i vaše najmilije, pozdravljam vas pobedonosnim pozdravom: HRISTOS VASKRSE! - napisao je Aleksandar Vulin.

 

Komentari (0)

Loading