Vesić: Đilasu smeta to što Kon veruje u svoju državu i što je javno rekao istinu

Autor: Republika

Vesti

16.04.2020

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić reagovao je saopštenjem za javnost povodom orkestrirane kampanje opozicije pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa u kojoj je cilj da se na svaki mogući način uspešna borba protiv koronavirusa predstavi kao neuspeh i nesposobnost.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Prenosimo vam saopštenje u celosti: 

Prvo je naš heroj doktor Predrag Kon, koji se svakodnevno bori i spašava živote građana Srbije, danima bio izložen prljavoj kampanji na društvenim mrežama. Nismo dugo čekali da se oglasi i nalogodavac te kampanje, genijalni tvorac ideje da svi svi penzioneri slobodno šetaju i tako se izlože zarazi, Dragan Đilas.

Brutalno je Đilas izvređao doktora Kona, a kako to obično biva u njegovoj fabrici laži i vređanje nastavljaju njegovi sledbenici poput Vladimira Tororića, a sledeći su njegovi mediji i drugi koji će da nastave u tom stilu.

Đilasu smeta to što doktor Kon veruje u svoju državu i što je javno rekao istinu - da bez pomoći predsednika Vučića i Vlade Srbije, ne bi mogli uspešno da se borimo protiv ove opake bolesti.

Jasno je šta Đilasu smeta. Država je sada sve obezbedila lekarima kako bi se uspešno borili sa epidemijom. Kako je on vodio Beograd i zdravstvo od 2008-2013. godine i kada je bio nadležan za sve domove zdravlja i kliničko - bolničke centre u Beogradu videli smo jer je za pet godina u četiri bolnice kupio 7 respiratora. Danas samo KBC Dragiša Mišović ima preko 130 respiratora.

Đilas respiratore dok je bio vlast nije kupovao, ali je zato prodavao reklamne sekunde. Zato mu danas smeta kada doktori kažu da država stoji iza njih. I zato danas Đilas toliko mrzi Vučića da mu je i korona dobra. Na Đilasovu žalost pobediće Srbija i pobediće život!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading