Tadić udario na Nestorovića! Smeta mu što kaže da su Srbi SUPERNAROD

Autor:

Vesti

07.04.2020

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i lider Socijaldemokratske stranke, umesto zahvalnosti na požrtvovanosti lekarima, iznosi kritike na njihov račun.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Boris Tadić

Ovog puta na udaru Tadića bio je pulmolog prof. dr Branimir Nestorović, načelnik odeljenja za pulmologiju i alergologiju Univerzitetske dečje bolnice u Tiršovoj.

- Dr Nestorović opet i bukvalno opasno duhovit. Upravo je rekao da su "Srbi supernarod, ne računajući 10-20 odsto onih koji su statistička greška. Dakle, oko milion naših građana član kriznog štaba je usred pandemije nazvao statističkom greškom. A premijerka sedi pored njega i smeška se - napisao je na Tviteru Tadić.

Na to su mu neki od tviteraša poručili da je dr Nestorović profesionalac, te da je njegovo iskustvo korisnije od iskustva političara, kao i da on kao psiholog ne bi trebalo da bude zluradi tviteraš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Ivica

07.04.2020 06:13

Tadiću samo ti ćuti,imamo sreće što nisi ti više predsednik,u ovom trenutku bi Srbija imala više mrtvih nego Italija i Španija zajedno

Odgovori 12 1
Ivana

07.04.2020 06:21

Tadić je odavno odlepio,Srbi su uvek bili i ostali super narod.

anja

07.04.2020 06:50

Tadić bi mogao i nečim korisnijim, osim što napada sve redom.

Una

07.04.2020 07:02

Kako bi Boris Tadić dobio mrvicu medijskog prostora nego kada napadne bez ikakvih razloga naše divne lekare. Sram da ga bude ostavio je državu u haosu, tako da ima najmanje prava da bilo šta kaže neka se sakrije u mišiju rupu.

Odgovori 11 1