KREĆE IZBORNA KAMPANJA: Evo koje partije su na listi SNS

Autor: Tanjug

Vesti

03.03.2020

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedištvo Srpske napredne stranke (SNS) utvrdilo je danas listu za prestojeće izbore na kojoj će se nalaziti kandidati naprednjaka, ali i koalicionih partnera, objavile su "Večernje novosti" pozivajući se na nezvanične izvore.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

Kako navodi beogradski list na svom sajtu, PUPS Milana Krkobabića trebalo bi da ima devet mandata u budućem sazivu skupštine, SDPS Rasima Ljajića osam, dok su za Partiju socijalista Aleksandra Vulina i SNP Nenada Popovića rezervisana po tri mesta.

Prema pisanju "Novosti", na listi su i SPO Vuka Draškovića, ali i partije Bogoljuba Karića i Marijana Rističevića, koje će imati po dva ili tri poslanička mesta.


Među kandidatima se, kako je ranije najavljivao predsednik Aleksandar Vučić, nalazi i oko 30 mladih iz političke akademije SNS-a, a tu su i poslanici koji su tokom prethodne četiri godine bili aktivni tokom sednica, dok deo nije opravdao ukazano poverenje, navodi list.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Kaja

03.03.2020 21:16

E sada neka izadju na izbore svi koji imaju sta da ponude, a zna se ko je ovoj narod osvojo svojim delima. Za nasu decu.

M Novosel

04.03.2020 05:54

@Kaja - Kaja:Pa kako da izađu na izbore Đilas, Jeremić,Sergej Trifunović i Boško Obradović kada nemaju ništa građanima da ponude.

Tanjica

03.03.2020 21:16

Nakon ovoga krece ozbiljna predizbrna kampanja.

Jana

03.03.2020 21:22

Kad god izbori budu raspisani vecina gradjana Srbije ce svoje poverenje dati sadasnjoj vlasti i predsedniku.