Petković Pajtiću: Taj film nećeš gledati!

Autor: Tanjug

Vesti

22.02.2020

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Taj film Pajtić neće gledati", odgovorio je sinoć član Glavnog odbora SNS Petar Petković na tviter objavu Bojana Pajtića da mu je dovoljan jedan razlog da ode na Kosovo, a to je da gleda hapšenje direktora Kancelarije za KiM Marka Ðurića.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Petar Petković

- Kaže Marko Ðurić da postoji bar 1.389 razloga da svako od nas ode za vikend na Kosovo. Meni je dovoljan jedan - da uživo gledam kako mu ponovo stavljaju lisice na ruke - objavio je na Tviteru Bojan Pajtić, nekadašnji lider DS i bivši predsednik pokrajinske vlade.

Petković na to odgovara da će Pajtić nadasve ostati upamćen po pokušaju razbijanja ustavnog poretka zemlje i donošenja sramnog statuta Vojvodine, kojim je želeo da stvori državu u državi.


On navodi da Pajtić svoj separatistički poriv očigledno želi da svesrdno deli sa Albancima u Prištini, i to na najsramniji nacin - da u Prištini gleda i uživa u hapšenju i pokušaju ponižavanja Srba.
RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić


- Taj film Pajtić neće gledati, jer ovo nije Srbija koju su vodili i razorili on, Ðilas, Jeremić i Tadić. Na sreću, narod predvođen Vučićem je na vreme prepoznao i zaustavio Pajtićeve snove o razbijanju Srbije - poručio je Petković Pajtiću.

Petković kaže da je iza Bojana Pajtića, koji je 16 godina žario i palio Vojvodinom, ostala pustoš i razorene institucije.

- Istorija Pajtićevog beščašća pamtiće ga i po uništavanju Razvojne i Tesla banke, opustošenog Fonda za kapitalna ulaganja odakle je potrošeno 850 miliona evra, nezavršenog doma za decu sa posebnim potrebama Heterlend, za koji je nestalo 1,5 miliona evra - naveo je Petković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading