Ministar Vulin: Hrvatski mediji loše sakrivaju zavist zbog jačanja VS

Autor:

Vesti

17.02.2020

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Hrvatski mediji loše sakrivaju zavist zbog jačanja Vojske Srbije kao što još lošije sakrivaju da svakog prijatelja Srbije smatraju svojim neprijateljem. Srbija je dočekala ministra Šojgua, iskrenog prijatelja našeg naroda, i nikome neće da se pravda što poštuje prijatelje i jača odnose sa Ruskom Federacijom. Slobodne zemlje se tako ponašaju kada ih vode slobodni ljudi. I to je politika predsednika Vučića koju priznaju i cene najveće sile sveta", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući napise pojedinih hrvatskih medija povodom posete ruskog ministra odbrane Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Što Vojska Srbije bude jača to će mir na Balkanu biti trajniji i sigurniji. Prijatelji mira se zbog jačanja Vojske Srbije raduju, a neprijatelji ljute. Svako je tamo gde sam misli da treba da bude - izjavio je ministar Vulin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading