Marjanović: Bastać ne sme da izađe na izbore jer zna da nema podršku građana Starog grada

Autor: Republika

Vesti

13.02.2020

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda komentarisao je u saopštenju za javnost odluku predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća da ne izađe na lokalne izbore na toj beogradskoj opštini.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Radoslav Marjanović

- Marko Bastać ne sme da izađe na izbore jer zna da nema podršku građana Starog grada. Poslednje četiri godine Starograđani su na čelu opštine Stari grad imali bahatog, nesposobnog i korumpiranog predsednika opštine koji je opštinu podredio destruktivnoj politici Dragana Đilasa i Saveza za Srbiju, a ne interesima građana - rekao je Marjanović. 

- Kontradiktorne izjave Marka Bastaća, Saše Paunovića i Nebojše Zelenovića nam govore da se u Savezu za Srbiju zapravo sve vreme bore jedni protiv drugih i da nema jedinstvenog stava o bojkotu izbora i da je njihova najava bojkota već doživela potpuni fijasko. Na primeru njihove međusobne borbe u Savezu za Srbiju možemo da zaključimo na šta bi ličila Srbija da se kojim slučajem, destruktivni i beskorisni političari iz Saveza za Srbiju poput Đilasa, Jeremića i Obradovića, ponovo dočepaju vlasti - ukazao je Marjanović. 

- Građani Srbije danas imaju više nego jasan izbor između politike predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke koja vodi ka boljem životnom standardu, ka otvaranju novih fabrika, radnih mesta, izgradnji infrastrukture sa jedne strane i destruktivne i nepredvidive politike Saveza za Srbiju sa druge strane - zaključio je Marjanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
tale

13.02.2020 12:29

ma on nema podršku ni u svom komšiluku, ni ulici , a kamoli negde šire

zara

13.02.2020 12:39

Bastac zna da nema nikakve sanse, zato se krije iza bojkota.

Mica

13.02.2020 12:39

Nikakvu podrsku naroda Bastac nema niti sansu.Velika proslost!

ina

13.02.2020 12:42

Naravno,bojkot im je samo izgovor jer nemaju podrsku pa im je i cenzus od 1% nemoguca misija.