Nogo opet preti vešanjem! Omča za Vučića, Vulina, Anu Brnabić i Đorđevića

Autor:

Vesti

02.02.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji funkcioner Dveri poslanik Srđan Nogo, koji je svojevremeno tokom protesta "1 od 5 miliona" nosio improvizovana vešala, sada na društvenim mrežama preti vešanjem predstavnicima vlasti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Srđan Nogo

- Pored Aleksandra Vučića i Ane Brnabić, ministra Ðorđevića, vidim da moram napraviti mesta i za Vulina. Jasno je kao dan da ste potpisali Dablinski sporazum. Samo se igrajte, ja sam svoje rekao - napisao je on na svom Tviter nalogu uz fotografiju omče napravljene od konopca.

Dablinski sporazum, podsetimo, odnosi se na postupanje evropskih zemalja u vezi s migrantima.

Generalni sekretar Vulinovog Pokreta socijalista Predrag Vuletić poručio je da nadležni organi moraju da reaguju.

- Kada bacite smeće u korpu za otpatke, zaboravite na njega. Potpuno je isto kada iz politike i javnog diskursa odstranite Srđana Noga, zaboravite ga. A onda on pokušava da vaskrsne preko imena onih koji su osvedočeni borci u prvim redovima i, samim tim, idealni da se ponovo stavite u žižu interesovanja. Tako Nogo planira da postavi vešala i na njih smesti, osim Aleksandra Vučića, Ane Brnabić, i Aleksandra Vulina. Žao nam je što je njegova bolest očigledno uznapredovala, ali nećemo dozvoliti da ovo prođe nekažnjeno - istakao je Vuletić.

Kako je dodao, koliko god da se radi o marginalnom liku, sa ludačkim namerama, toliko se mora pokazati i dokazati da u uređenom društvu niko nikome ne sme da preti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Vanja

02.02.2020 21:02

Strasne reci su izgovorene, u slobodnoj zemlji niko nikome ne sme da preti. Nadam se da se nece koristiti vise ovako gnusnim stvarima.

Mrmot

02.02.2020 21:14

Državni organi moraju reagovati. Ovakve stvari su neprihvatljive.

Mala plava

02.02.2020 21:17

Dobili su oni omču od politike odavno...

Milan Alasic

02.02.2020 21:19

Kakav covek mora da bude luzer da ovako mesto spomeni, vrazi se u 15 vek pa se ponasaj tako mada bi ti tsmo verovatno glavu kao petlu otfikarili.