BRAVO, STEFANOVIĆU: Policija pozdravlja odluku ministra

Autor: Republika

Vesti

02.10.2017

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezavisni sindikat policije pozdravlja odluku ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića da stane u zaštitu policajaca koji su se nakon niza nemilih događaja, kada su bili prinuđeni da upotrebe oružje kako bi zaštitili svoje i živote drugih građana, našli na udaru dela javnosti i pojedinih medija.

RepublikaFoto: Tanjug
Stefanović: Ne dozvoljavam da iko čereči našeg kolegu!

Jasan stav ministra Stefanovića da neće dozvoliti da bilo ko čereči našeg kolegu iz Tutina, a da još nisu utvrđene sve relevantne činjenice ovog događaja, predstavlja dobar znak da policajci koji, kako je i sam ministar rekao, svakodnevno rizikuju svoj život, neće biti prepušteni sami sebi, već imaju podršku u prvom čoveku ministarstva.

Dobro je što je ministar jasno poručio da ne želi da dođemo u situaciju da policajce ubijaju kao glinene golubove na ulici i da je njihova zakonska obaveza da uzvrate vatru ako su njihovi životi ugroženi.

Nezavisni sindikat policije traži podršku od celokupnog društva za sve policijske službenike koji časno i pošteno obavljaju svoju dužnost, brinući o bezbednosti svih građana. Važno je da građani imaju poverenje u svoju policiju, ali i ona u njih. Samo zajedno možemo da učinimo da sigurnost svih nas bude na što višem nivou.

Ono što nas zaposlene u ministarstvu raduje je najavljeno povećanje plata u iznosu od 10%  i jednokratna novčana pomoć koja je najavljena za sve zaposlene do kraja godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading