ĐILASOVCI ĆE DA POŠIZE! Pokret "1 od 5 miliona" najavio izlazak na izbore

Autor: N1/informer.rs

Vesti

21.01.2020

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret "1od 5 miliona" saopštio je da će, ukoliko za sedam dana Stranka moderne Srbije i Nova stranka ne proglase bojkot, izaći na predstojeće izbore!

RepublikaFoto: facebook.com/Valentina Rekovic
Valentina Reković

Valentina Reković je izjavila da će taj Pokret izaći na naredne parlamentarne izbore ukoliko SMS i Nova stranka, kao popisnici Sporazuma sa narodom, izađu na iste.

Reković je u obraćanju medijima istakla da "1od 5 miliona" nije prekršio niti jedno date obećanje i da će braniti svaki potpis Sporazuma sa narodom kako bi povratili veru građanima u datu reč.

- Do sada smo bili tolerantni, rekli smo da ćemo braniti svaki potpis i to ćemo i uraditi. Onemogućićemo im ulazak u skupštinu - rekla je Reković.

Ona je navela da je Pokret podsećao sve potpisnike Sporazuma sa narodom da poštuju datu reč te pozdravila odluku Pokreta slobodnih građana o bojkotu izbora, ali istakla da su još neke stranke koje su potpisale nisu proglasile bojkot.

- Stranke koje su već proglasile bojkot nisu se nadale da ćemo mi saznati da se spremaju za lokalne izbore tako da i njih pozivamo da u roku od 7 dana obustave sve pripreme za izbore inače će Pokret izaći i na lokalne izbore - naglasila je Reković.

Ona je na pitanje novinara o tome da li građani treba da odluče kada je u pitanju bojkot SMS i Nove stranke rekla da "narod nije stado za šišanje koje svaki političar može malo po malo da štrcne".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
joka

21.01.2020 15:07

Opozicija stvarno vise ne zna gde ce i sta ce, pukli su skroz.

Mortiša

21.01.2020 15:49

Da sad kao hoće na izbore,a neće bojkot,ustvari oduvek su to i planirali ali sada su se izjasnili kad su shvatili da nisu privukli pažnju glumatajući po ulicama kao putujući cirkus.

Tanja

22.01.2020 07:38

Opoziciji ne odgovara poštena borba za vlast na izborima.

meda

22.01.2020 07:38

Opozicija je pukla skroz