LUTOVAC O DEMOKRATAMA I PARTNERIMA IZ SZS: DS se ograđuje od Boška Obradovića

Autor:

Vesti

12.01.2020

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac negirao je da postoje podele u partiji na čijem je čelu. Istovremeno, gostujući na televiziji N1, šef demokrata poručio je da DS osuđuje ponašanje lidera Dveri Boška Obradovića, te da se ograđuju od njega.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL/S. RADOVANOVIĆ
Obradović i Lutovac

- Grupica ljudi koja je nezadovoljna sopstvenim položajem unutar stranke pokušava da nameće teme koje bi ih izbacile u prvi plan. Mi smo sve važne odluke na Glavnom odboru Demokratske stranke donosili ubedljivom većinom, između ostalog i da stranka bude osnivač Saveza za Srbiju, tada je bilo samo devet glasova protiv. To vam je otprilike odnos snaga 200 naprema devet u Glavnom odboru, a što se tiče opštinskih odbora, taj odnos je mnogo ubedljiviji - naglasio je Lutovac.

Grupica ljudi, nezadovoljna sopstvenim položajem unutar stranke, pokušava da nameće teme

Komentarišući poslednji glavni odbor ove stranke, kada je deo "viđenijih" poslanika napustio zasedanje nezadovoljan politikom svoje partije, Lutovac je istakao da je cilj onih koji su izašli skretanje pažnje na sebe i pokušaj da se ne priča o važnim odlukama koje su donete na toj sednici.

 

 

- U Demokratskoj stranci nema struja, postoje neki pojedinci koji imaju svoj stav i svoje mišljenje - uveren je lider DS.

O Obradoviću smo pričali u SZS. Tako se priča sa partnerima, a ne preko društvenih mreža

Lutovac se potom ustremio na Balšu Božović utvrdivši da je poslanik DS izneo netačne tvrdnje da se demokrate nisu ogradile od poslednjeg "performansa" Boška Obradovića.

- To nisu tačne tvrdnje. Mi smo na predsedništvu saveza razgovarali o tome. Mi se kao Demokratska stranka ograđujemo od takvih stvari uvek i na svakom mestu. Razlika između mene i tih koji me kritikuju je ta što ja razgovaram tamo gde treba, a oni tamo gde ne treba. To je način na kojima se razgovara sa partnerima, a ne preko društvenih mreža - poručio je Lutovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
BozaB

12.01.2020 22:29

Do juce ste se bratimili i bili jedan drugom najbolji a sada se ogradjujete.Sramote jedne.

Pera Mitic

12.01.2020 22:29

Ovi su vec poceli da se ogradjuju jedno od drugih, a kao izigravaju neki savez. SZS je najveca tragikomedija danasnjice.

Marija

12.01.2020 22:36

Mogu oni da se ogradjuju koliko hoce ali oni zajedno su svi.

Natasa

13.01.2020 04:17

Cirkus!