Suluda teorija potpisnika "Apela 88": Rusija je korumpirala EU, zato Brisel ćuti o Crnoj Gori! SAMARDŽIĆ SE ŠLIHTA MILU, A NIJE DOBIO NI TAPŠANJE PO RAMENU

Autor: in4s.net, Republika

Vesti

11.01.2020

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu i jedan od potpisnika Apela 88, kojim se zapravo osuđuje pokušaj odbrane svetinja u Crnoj Gori, istakao se novom "minijaturom" u gostovanju na RTCG, čime je pomerio granice ionako maštovite "analitike" na tom režimskom servisu, prenosi portal IN4S.

RepublikaFoto: youtube.com/Mohikanac Srb
Nikola Samardžić

Samardžić tvrdi da je izglasavanje zakona o otimanju imovine SPC bilo okidac u nastavku loših odnosa Beograda prema Podgorici, jer je, prema njegovim rečima, to kontinuitet zvaničnog Beograda od 1996. godine.

On navodi da je prve zapaljive poruke u Srbiji poslala opozicija, a da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio i "preoteo politiku prema Crnoj Gori".

Samardžić iskazuje zabrinutost zbog tišine u Briselu povodom dešavanja u Crnoj Gori, optužujući Rusiju da je korumpirala vrh EU i da je to razlog ćutanja.

Kao potpisnik Apela 88, napominje da potpisnici apela nisu dobili zahvalnost crnogorskih vlasti zbog svog čina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading