ŠEŠELJ JUNIOR BI TATINIM STOPAMA: Dve opomene i oduzeta reč, evo šta je dobacivao!

Autor: Tanjug

Vesti

20.12.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedavajući Skupštine Srbije Vladimir Marinković oduzeo je danas reč poslaniku Srpske radikalne stranke Aleksandru Šešelju zbog, kako je rekao, dobacivanja i vređanja.

RepublikaFoto: youtube.com/ Radikali u Skupštini
Aleksandar Šešelj

- Čekaš da ti (Aleksandar) Martinović kaže šta da radiš - dobacio je Šešelj nazivajući Marinkovića "beskičmenjakom", nakon čega je predsedavajući odredio petominutnu pauzu kako bi se strasti u parlamentu stišale.

Marinković je uputio opomenu Šešelju, posle čega mu je poslanik SRS dobacio još jednu uvredu - "krpo, jedna", zbog čega je usledila i druga opomena.

- Još jednom mi to recite. Imate treću opomenu, rekao je Marinković Šešelju i oduzeo mu reč.

Potpredsednik Narodne skupštine je rekao da se trudi da svi budu zastupljeni na ravnopravan način, navodeći da neće dozvoliti opstrukciju parlamenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

20.12.2019 22:24

Iver ne pada daleko od budale.Radikali su kao monarhija,pelenaš Šešelj soli pamet narodu i zarađuje platu na našoj grbači.Ko li ga izabra mila majko pa to je komedija.A stari dugogodišnji radikali da imaju obraza,otišli bi iz stranke,a ne da im drži slovo derište.Žalosno,ovo je sledeći predsednik stranke,kao monarh.E narode,narode imaš li oči,uši i pameti.