(VIDEO) NOGO POLUDEO: Vučića proglašava psihički obolelom osobom

Autor:

Vesti

18.12.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Nogo izneo je šokantne tvrdnje u kojima ističe da ima pristup zdrastvenom kartonu predsednika Srbije, kao i da mu je tokom lečenja na VMA u krvi pronađena supstanca kalijum-klorazepat.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Srđan Nogo

Narodni poslanik i bivši osnivač Dveri, koji je disciplinskom merom isključen iz ovog pokreta, tvrdi kako ima detaljan pristup medicinskoj dokumentaciji Aleksandru Vučiću.

Nogo kaže da je u krvi predsednika Srbije pronađen veći broj otrovnih supstanci na toksikologiji. Za sada je otkrio da se radi o kalijum-klorazepatu, koji se koristi kao lek u slučaju težih anksioznih stanja i pojačanih paničnih napada.

Ovime Nogo želi da istakne kako navodno Aleksandar Vučić ima psihičko oboljenje, i kao takav nije sposoban da obavlja dužnost predsednika Srbije. Takođe, on kaže i da to nije jedina supstanca koja je pronađena na odeljenju toksikologije, već da ih ima još koje će otkriti javnosti.

Ovakav čin predstavlja besramni napad na instituciju predsednika Srbije. Zbog ovakve beskrupuloznosti reagovala je i Srpska napredna Stranka na društvenoj mreži Tviter. Predstavnici ove stranke nisu štedeli reči za narodnog poslanika koji je prekršio niz zakonskih odredba.

Zakonskim rešenjima jasno su definisana prava pacijenata, nepovredivost i tajnost medicinske dokumentacije. Sa druge strane, on nije stručan da daje sud o tome da li je neko sposoban da obavlja dužnost funkcije na koju je izabran. Ovde je prekršen niz propisa, a sada je na potezu Nogo. On mora da objasni institucijama i javnosti, na koji način je došao do ovih podataka, kao i da potvrdi njihovu istinitost.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Mrmot

18.12.2019 18:24

Informacije o zdravlju predsednika jedne države su svuda državna tajna. Tužilaštvo bi moralo da reaguje.

slaki

18.12.2019 18:37

Lud je cim je bio u Obradovicevoj partiji. Sve je logicno.

Ranka

18.12.2019 19:04

Nogo je koliko se da primetiti potpuno lud!

Ivana

18.12.2019 20:21

Ko je ovaj Nogo? I kako ga nije sramota da iznosi ovakve izmisljotine? Dokle ce vise predsednik i njegova porodica biti na meti,svaki ovakav udar mora se ostro kazniti!!!