HARADINAJ ZAKUKAO: Izgubio sam zbog Srbije

Autor: Tanjug

Vesti

14.12.2019

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazeći premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj izjavio je juče da je na nedavnim vanrednim parlamentarnim izborima izgubio glasove zbog Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/Kosovo Sever Portal
Ramuš Haradinaj

- Ja sam izgubio glasove zbog Srbije, jer postoji mogućnost da se utiče kroz meke sile, određenih interesa, u vreme kad sam uveo taksu Srbiji - rekao je Haradinaj prištinskoj televiziji T7.

Haradinaj je dodao da je zahvalan što je na poslednjim izborima dobio 100.000 glasova, uprkos činjenici, kako kaže, da se usprotivio Americi, Federiki Mogerini i ukidanju taksi na robu iz Srbije, prenosi KosovoOnline.

- Oslobodio sam Kosovo od onih koji su pokušali da ucenjuju i mene i druge i Kosovo - rekao je Haradinaj.

 

 

Prokomentarisao je i učešće Aljbina Kurtija, koji bi trebalo da postane novi premijer lažne države, na međunarodnoj konferenciji na kojoj je Srbiju predstavljao direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

Haradinaj je rekao da Kurti, kao budući premijer samoproglašenog Kosova, nije morao da sedi sa Đurićem, već je trebalo da dovede nižeg zvaničnika koji bi zastupao Prištinu.

- Kad je prisutan Đurić trebalo bi da se pošalje neki zvaničnik stranke za tehnička pitanja. Ako je na zvaničnoj konferenciji predsednik Srbije Aleksandar Vučić ili srpska premijerka Ana Brnabić onda treba da idu premijer ili mandatar za premijera - smatra Haradinaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading