Luna i Marko izigrali celu naciju? Isfolirali raskid kako bi izreklamirali OVO?!

Autor: Blic

Zabava

14.12.2019

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Marko tvrdi da je među njima sve gotovo, Luna je za beogradske medije pre samo dva dana poručila da su zajedno i ujedno ga brani na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: e-stock
Marko i Luna...

Marko se odlučio na radikalan potez, te je s društvenih mreža prvo otpratio Lunu, zbog čega su počele priče o raskidu, a nekoliko dana nakon toga je izbrisao i sve zajedničke fotografije i objavio potvrdu raskida.

- Da, istina je, raskinuli smo. Osećam potrebu da to javno kažem, jer je naša veza javno započeta. Ovako je najbolje za oboje - napisao je Marko na svom instagramu, a da nije u pitanju šala, potvrdio je i za domaće medije:

- Sve što sam tamo napisao tako je i ne bih više ništa da dodajem na tu temu. Sve mislim što sam napisao.

Ipak, Luna i dalje prati Miljkovića, a za razliku od njega, nije brisala zajedničke fotografije. Takođe, stala je u njegovu odbranu.

- Svi koji budu pljuvali Marka i pisali bilo šta ružno za njega biće blokirani. Moja prava podrška to ne radi, hvala vam, ljudi - poručila je mlada pevačica koja u toku jučerašnjeg dana ostala nema na pitanja o raskidu.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Marko i Luna...

Ipak, pre samo nekoliko dana Luna je demantovala priče o raskidu koje kolaju danima.

- Zašto me je tačno otpratio s Instagrama, morate da pitate njega, ja zapravo ne znam tačno. Imao je tu neku njegovu foru, da li je hteo da vidi nešto, to je neki njegov eksperiment - ko ga zapravo prati zbog njega. Nisam uspela da skontam, to je neki njegov fazon. Otpratio je sve sem stranice svog brenda, da li je to neka vrsta njegove reklame, stvarno nemam pojma. Nisam ni uspela da ispratim sve najbolje, jer sam bila u Beču i snimala pesmu, tako da se nisam baš time bavila - poručila je Luna nakon dolaska iz Beča pre dva dana, i tom prilikom dodala:

- Sigurna sam da će on mene ponovo da zaprati.

Kako je Marko otpratio sve prijatelje i ostavio samo profil njegovog brenda, odaje se utisak da je novopečeni kreator to uradio iz marketinške namere. Na pitanje da li u promovisanju sebe koristi i situaciju sa Lunom, ona je odgovorila:

- Ne verujem da to ima veze samo sa mnom, jer onda bi otpratio samo mene, a on je otpratio sve ljude. Kada je to uradio, napisao je da su pale maske, da hoće da vidi ko ga prati zbog njega, a ko ga je otpratio znači da ima nešto protiv njega. Mislim, to je Marko i njegove teorije, nemam ja pojma šta se vrzma u njegovom mozgu - kroz osmeh je rekla, i poručila da neće kriti ukoliko se ta veza završi:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

- Sve je u redu sa nama. Da su tačne spekulacije da smo raskinuli, prva bih rekla istinu. Možemo mi da budemo u svađi ili da nismo u dobrim odnosima par sati, kao i svi parovi, ali daleko od toga da nismo zajedno. Ako se to nekad desi, prva ću sve obavestiti i neću kriti.

Kako se nakon Markove objave o raskidu nije više oglašavala, a nije odgovarala ni na naše pozvive, ostalo je nedorečeno zašto mlada pevačica ćuti, zbog čega je dodatno podgrejala priče da je možda samo u pitanju marketinški trik.

Marko je nije sačekao na aerodromu

Iako je sletela u Beograd na vreme iz Beča, Lunu Marko nije sačekao na aerodromu, pa je sama taksijem produžila ka svom domu.

RepublikaFoto: instagram.com/marko.miljkovic
Marko i Luna...

- Svako ima svoje obaveze, a ja sam samostalna i sposobna. Najlakše mi je da sačekam taksi i mirna sam, jer su generalno svi koji bi došli po mene zauzeti, pa i Marko - objasnila je Luna.

Šta vi mislite, da li su Luna i Marko zaista fingirali raskid samo zbog reklame ili je par zaista okončao vezu? 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
miki

14.12.2019 21:56

On kockar bez posla. Ona ne zna ni da otvara usta na plejbek. Nebitni su.

Odgovori 12 2
Lj

14.12.2019 23:43

Foliraju se kao Atijas I Anabela

Odgovori 12 2