ĐILAS ISPAO GLUP KAO TOCILO

Autor:

Vesti

12.12.2019

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas ispljuvao je Švedsku i njihov nacionalni praznik Sveta Lucija. Naime, švedska ambasada je povodom državnog praznika osvetlila zgradu skupštine grada zanimljivim animacijama, koje se očigledno nisu dopale Đilasu, pa je po Tviteru osuo paljbu po gradskim vlastima.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Dragan Đilas

- Ljudi, ovo nije nikakva kreativna šala. Ovo je stvarno - podrugljivo je napisao Đilas, pokazavši da mu informisanost nije jača strana.

Odgovor mu je ubrzo stigao i od švedske ambasade:

- Poštovani, žao nam je što vam se nije dopala naša projekcija prilikom proslave Svete Lucije (u saradnji sa gradom Beogradom), bilo je raznih grafičkih prikaza zimskih tema i neke varijante su verovatno bile lepše od drugih. Pozdrav, Ambasada.
RepublikaFoto: beograd.rs
Zoran Radojičić

 

 

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić istakao je da ne razume kako bilo kome može da smeta ta projekcija.

- Zadovoljstvo mi je da je upravo Stari dvor bio simbol srpskog i švedskog prijateljstva, kao i što su u prazničnom raspoloženju i mogli da uživaju i Beograđani koji su prolazili tuda. Žao mi je što ima onih koji ne prepoznaju lepotu tradicije i prijateljstva, već samo traže priliku za optužbe gradske vlasti - napisao je Radojičić na Instagramu.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Goran Vesić

Uz izvinjenje ambasadi i Švedskoj, Goran Vesić, zamenik gradonačelnika, uputio je i poruku Đilasu:

- Umesto što se slikaš sa narko-dilerima, bolje bi ti bilo da se malo raspitaš. Bar ne bi ispao glup. Večeras je švedska ambasada slavila zimski praznik Sveta Lucija u Beogradu. Deo te proslave bile su i projekcije na fasadi. Ali Ðilas nije samo glup. On je zao čovek, nesrećan što ga narod neće i što ga više niko ništa ne pita u Beogradu, koji toliko mrzi čitav svet da je u stanju ovako da laže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Jovana

12.12.2019 18:20

To bar Đilasu ne predstavlja neki problem.

AcoBG

12.12.2019 18:52

Nema šta da ispadne, Djilas je više puta dokazao da je glup kao Tocilo, jedino je pametan za sebe da puni sopstvene džepove

Dragojlo

12.12.2019 19:02

Đilas je poznat po idiotskim izjavama, osoba bez srama I mozga daje sebi za pravo da vredja svakoga.

Aca

12.12.2019 19:04

Djilas je poceo da se blamira na svakom koraku.