"Opozicija spinuje poluistinitim informacijama, žele da zadovolje svoje političke apetite!"

Autor: Republika

Vesti

14.11.2019

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić se oglasio povodom optužbi i neistina koje opozicija iznosi o ministru Nebojši Stefanoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Branko Ružić

- Čitavu tematiku treba sagledavati kroz prizmu činjenica, a jedna od važnih jeste da naša namenska industrija beleži impozantne rezultate na polju izvoza i samim tim doprinosi našem BDP-u.

Nisam prepoznao u konkretnoj temi trgovinu uticajem s obzirom da i u situaciji, da tako nešto postoji, ipak zakon propisuje jasnu i striktnu proceduru u smislu pribavljanja potrebnih dozvola za izvoz od strane četiri ili pet državnih organa. 

Opozicija ima uvek potrebu da raznim spinovima poluistinitim informacijama zadovolji svoje političke apetite. Međutim, u konkretnom slučaju ne vidim bilo šta kardinalno problematično - navodi Ružić za Srpski telegraf.

Podsećamo, gostujući u emisiji "Fokus" na O2 televiziji, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović govorio je o brojnim optužbama i neistinama koje opozicija iznosi o njemu - trgovina oružjem, afera "Krušik", kao i prodaja oružja SDPR-u. 

Na tvrdnje da je omogućo zajedno sa ocem kompaniji GIM da dobije povoljnije cene u odnosu na SDPR pri kupovini oružja od Krušika, Stefanović kaže da su besmislne i netačne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading