Ništa mu nije sveto! Veselinović napao Stefanovića zato što je roditeljima predao oteto dete

Autor: Republika

Vesti

29.10.2019

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pulen Dragana Đilasa Janko Veselinović optužio je ministra Nebojšu Stefanovića da je iskoristio otmicu dečaka Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazove za političku promociju.

RepublikaFoto: Promo foto
Janko Veselinović

- Da li je tačno da je dečak iz Pazove pronađen ranije, tokom dana, ali da se čekalo da ministar Nebojša Stefanović stigne sa mitinga iz Novog Sada i da on lično preda dete roditeljima? Imate li makar malo morala? Zašto se igrate roditeljskim osećanjima? - ispostavio je novu konstrukciju bez ikakvih dokaza Janko Veselinović.

Srpski telegraf pozvao je Janka Veselinovića da objasni da li ima dokaze za tvrdnju da je ministar policije politički zloupotrebio otmicu dečaka, ali nam on nije pružio adekvatan odgovor.

Rebić: Mogli da ugroze dete

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Rebić

Govoreći o tome kako je tekla akcija potrage za otetim dečakom Petrom, direktor policije Vladimir Rebić zahvalio je policiji i izrazio nezadovoljstvo kvazistručnjacima koji su netačnim informacijama o tome da je dečak pronađen pre nego što se to zaista i desilo mogli da naškode istrazi i ugroze dete.

- Ko je Nebojša Stefanović da se on čeka da on predaje oteto dete roditeljima? Ko je on? Postoje dve mogućnosti. Jedna da je šef policije u Pazovi njega pitao da li želi dete da preda on, a druga je stvar da je Stefanović naredio da ga preda. To je trgovina najnižim, najosetljivijim ljudskim osećanjima - nastavio je da optužuje Veselinović.

Otac otetog dečaka Petra Goran Mitrović u izjavi medijima naveo je da je sve vreme bio uz policiju i uključen u istragu, te da je dečak pronađen preksinoć desetak minuta pre ponoći. - Tu su gospodin Dragan Kovačević i Nebojša Stefanović preuzeli dečaka, zahvaljujući specijalnim jedinicama, koje su ga izvukle iz tih prostorija na obali Dunava - rekao je on.

Goran je poručio  Janku Veselinoviću da "stavi prst na čelo i da se zapita čemu njegove izjave o otmici".

Jovanov: Veselinović poznati lažov

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

Za Janka Veselinovića Milenko Jovanov kaže da je poznati lažov koji je fotografije protesta širom sveta predstavljao kao fotografije protesta u Beogradu.

- I taman koliko je istina da su se on i Đilas u Beogradu sa svojim istomišljenicima šetali pored Trijumfalne kapije i Ajfelovog tornja, toliko je istina i ovo što je objavio. Ovo stvorenje je besramni pajac kome su život i bezbednost jednog deteta, koga je, uzgred, policija pronašla i rešila slučaj otmice, samo pogodna tema za sulude napade - smatra Jovanov.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Rade

29.10.2019 08:09

Umesto da pozdravi ovu akciju MUP Srbije Veselinović i tu nalazi da kritikuje.Sramno je to što radi Veselinović

Veljo

29.10.2019 08:11

Veselinović, onaj koji ne zna razliku između Beograda i Pariza?

Ivona

29.10.2019 08:17

Opozicija treba da se stidi ovakvih komentara u pitanju je bila otmica deteta!

Vesna

29.10.2019 08:21

Веселиновић не зна ништа друго, него да напада.