Naprednjak Aleksandar Mirković: Svima je jasno da SzS predstavlja samo gomilu propalih političara

Autor: Tanjug

Vesti

20.10.2019

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković, ocenio je danas da samo takve neznalice, kao što je bivši pomoćnik Dragana Ðilasa, a sada predsednik Gradskog odbora DS i predsedavajući SzS Beograda Danilo Bašić, ne mogu da shvate da izgradnja novog na mestu starog železničkog mosta nije ničiji hir, već preko potrebna investicija.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Više puta je objašnjeno i razjašnjeno zašto do toga mora doći, ali ljudima koji se bave samo sitnim politikanstvom i bednom demagogijom, suvišno je ponavljati - naveo je Mirkovć u saopštenju.

Napominjući da su svoju nesposobnost dokazali kada su više puta preplatili Most na Adi, on kaže da je posebna ironija što Ðilas, Jeremić i Obradović, koji su "zbog poziva na linč, pretnji logorima, vešalima, paljenjem knjiga, danas sinonim za fašizam", pokušavaju da se lažnim patriotizmom nekako operu.


- U Beogradu i Srbiji, svima je jasno da SzS predstavlja samo gomilu propalih političara, koji su svoj period vlasti iskoristili za lično bogaćenje, a da su za to vreme iza sebe samo ostavljali pustoš i višemilionske dugove - rekao je funkcioner SNS.

Navodi da bi, kao neko ko dugo poznaje Ðilasa, Bašić mogao da kaže odakle Ðilasu 25 miliona evra i to samo u nekretninama i da li je on znao da mu je šef sa četiri privatne firme u periodu obavljanja državnih funkcija zaradio čak 619 miliona evra.

 

 

- Neće smeti Bašić ništa da kaže, ali i bez njegovog odgovara, znaju građani da tu ekipu i sve ostale koje je iznedrio režim DS-a samo kriminal karakteriše - kaže se u saopštenju.


Mirković ističe da će se politika razvoja Beograda, svakog dela, pa čak i onog najudaljnijeg, koju zastupa Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, nastaviti i ubuduće, jer je to naš posao i jer to naš grad zaslužuje.

Bašić je ranije danas kazao da neko želi da promeni istoriju Beograda izmeštanjem starog železničkog mosta i tvrdi da sada neko hoće da ga izmesti zbog, kako je rekao, "spokoja žitelja Beograda na vodi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Helena

20.10.2019 15:45

Sve propali politicari i uspesni lopovi.

Zorica

20.10.2019 16:28

Okupila se grupa politicara ispod cenzusa.

Petar Jaksic

20.10.2019 16:35

Lepo je covek rekao, SZS je skup propalih politicara, koji bi hteli da ponovo prevare ovaj narod, kako bi zaradili jos neki milioncic na njegov racun. Njih niko nece podrzati.

Mima

20.10.2019 17:04

Ubi ih zavist, jer nisu bili sposobni ništa valjano izgraditi, za razliku od sadašnje vlasti koja iz dana u dan ostavlja spomenike za sobom.