Sergej priznao da je na Baliju: Sa egzotičnog ostrva ruši Vučića

Autor:

Vesti

20.10.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović miholjsko leto provodi na proputovanju po svetu trošeći ogromne novce na bahanalisanje po luksuznim odmaralištima.

RepublikaFoto: e-stock/A. BAČLIJA
Sergej Trifunović

Tvitovanje i statusi po društvenim mrežama začudilo je građane Srbije, jer slike koje šalje Trifunović dolaze iz mondenskih turističkih destinacija, rezervisanih za pripadnike elite. To sve ne bi bilo neobično da je Sergej glumac Holivudske produkcije, međutim, on je napustio i ovu našu da bi se bavio politikom: i hop, odjednom, evo Koloroda, evo Balija.

Priča je krenula od toga kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prozvao bivšeg glumca i "političara u usponu" da ga čeka da se vrati sa Balija, pa da krene u politički obračun (verbalni, da se razumemo) sa njim.

No, na ovaj izazov Sergej nije mogao da oćuti, pa se preko Tvitera javio sa Balija i napisao:

- Kaže Aleksandar Vučić jutros: "Jedva čekam da gospodin dodje s Balija.” E, gospodin dolazi za tri dana. Baš da vidim šta ćeš."

 

 

Ovime se sam odao o potvrdio da je predsednik Srbije bio u pravu kada govori o tome da Sergej Trifunović ogroman novac troši na bezobzirno bahaćenje po svetu. E sada, važno je pitanje odakle dolazi taj novac, jer je Trifunović pre 15 dana bio na skijanju u Koloradu, o čemu je podrobno obaveštavao javnost preko društvenih mreža.

Podsetimo da je Trifunović nedavno u javnost izašao sa pričom kako mu je SNS nudio 500000 evra da pređe na njegovu stranu. Vučić je gostujući jutros na televiziji Prva naveo da to nije tačno, i da bi on "ispao totalna budala" ako bi dao novac nekome i plaćao svojevrstan politički reket.

Da li je to Trifunović pustio priču kao "spin", ne bi li opravdao svoj put oko sveta i zamaskirao neke prihode? Odakle dolazi taj novac za uživanje u luksuznim odmaralištima? To su pitanja koja će javnost postaviti Sergeju kada se bude vratio sa Balija. Do tada, prijatno brčkanje po užarenom suncu jer nailazi težak period.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Vasilj

20.10.2019 14:23

Dodži, dodži. Čekamo te.

Odgovori 13 1
Nikolas

20.10.2019 16:56

@Vasilj - Jasno je da on ni nema nameru da ruši Vučića, zna on da to ne može, ali stalnom pričom o tome, on privlači oko sebe "sponzore" koji ne žale para, pa mu to i omogućava odlazak i odmor na ovako egzotičnim destinacijama.

Darko

20.10.2019 14:24

Bahato samo Sergej. Dobra poruka biračima

Odgovori 12 2
Andrijana

20.10.2019 15:09

Bruka i sramota.

Odgovori 10 2