Još jedan dokaz kako Đilas upravlja Oljom: Bećkovićka brutalno isekla kritiku bojkota u Utisku

Autor:

Vesti

09.10.2019

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem utisku nedlje, autorke Olje Bećković, još jednom je isplivao dokaz kako je ovo Đilasova televizija koja ne dozvoljava suprotno mišljenje od onoga koje on sam zastupa i da je spreman na najbrutalniji način da se obračuna sa onima koji imaju svoj stav.

Foto: youtube.com/NOVA S
Trenutak kada Stefan Simić moli sagovornike da mu objasne ideju bojkota izbora

Tema emisije bila je bojkot izbora pri čemu su gosti zastupali različita mišljenja o ovome. Stefan Simić, član izvršnog odbora PSG, je kritikujući ideju neučestvovanja na izborima bio brutalno isečen kada je postavio pitanje Sofiji Mandić kako će uopšte bojkot i odsustvo iz institucija doprineti promeni vlasti.

Nakon toga voditeljka emisije je neočikivano najavila pauzu, da bi nakon reklama ovu temu potpuno zanemarila i prešla na deo gde se gledaoci uživo javljaju u program.

U video prilogu možete videti celu emisiju Utisak nedelje, a pomenuti incident kreće od 1:30:00

Portal Republika je već opširno pisao o tome da Dragan Đilas zavodi dikraturu u Savezu za Srbiju, a analitičari prenose da među ovom organizacijom kruži dokument koji izričito zabranjuje da se na bilo koji način kritikuje ideja bojkota čiji je autor Dragan Đilas.

Ovo što je u poslednjoj emisiji uradila Olja Bećković samo dodatno potvrđuje ove tvrdnje da Đilas insistira na bojkotu, i spreman je da tu ideju sprovodi silom, iako takva politička ideja nema nikakvog uporišta u stvarnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
star

09.10.2019 12:34

Tajkun Đilas koristi svaku priliku da se na najbrutalniji način obračuna sa onima koji imaju svoj stav.

Boza

09.10.2019 12:36

Ta ista Olja na sav glas prica o cenzuri a vidite sta ona radi..

Laki

09.10.2019 12:42

Djilas vrsi preko svojih ljudi vrsi pritisak na medije.....

Ana

09.10.2019 12:50

Bećkovićka brutalno isekla kritiku bojkota u Utisku, ko je ona da to radi, ne znači da ako joj se nešto ne sviđa da treba to da radi.