Vučićeva poruka političkim protivnicima trijumfa Srpske liste: Nikada me nećete pobediti na izborima!

Autor: Tanjug

Vesti

06.10.2019

23:07

Predsednik Aleksandar Vučić osvrnuo se večeras na poraz Ramuša Haradinaja na izborima na KiM povodom njegovih ranijih "prognoza" da će on, Vučić, biti srušen na ulici u Beogradu, i poručio da takve pretnje sluša svakodnevno, ali da ga politički protivnici nikada neće moći da pobede na izborima, narodnom voljom.

Tajnug/T. VALIČ
Aleksandar Vučić

On je tako odgovorio na pitanje kako vidi "obećanje" Ramuša Haradinaja da će biti srušen do Božića, u svetlu rezultata izbora na KiM, prema kojima je Haradinaj sa svojom Alijansom za budućnost doživeo poraz.

On je podsetio da takve "pretnje" rušenjem s vlasti sluša gotovo svaki dan:


- Zamislite, vi očekujete da vas vaš narod podrži u nečemu, u danu važnih izbora na KiM, kada Srbija čeka da vidi hoćemo li pokazati jedinstvo, vi u centralnoj Srbiji vodite kampanju borbe sa saobraćajnim znakovima i hvalite se kako ste uspeli da savladate saobraćajne znakove, tako što ste izlepili nalepnice. Tako i Haradinaj. Zato se uvek kaže - prvo skoči, pa reci hop - rekao je Vučić.

Kako kaže, Haradinaj je obećavao da će da ga sruši do Svetog Nikole prošle godine.

 

 

- Prošla mi je slava, doći će mi i sledeća slava, ništa od toga - rekao je Vučić.


Dodao je da je deo opozicije u Beogradu obećavao da će ga srušiti do Vaskrsa.

- Slagali su, kao i obično. Do nekog Vasrksa će biti, ali ne njihovom, već mojom voljom. Otići ću tako što ću se sam povući, a ne zato što će me oni pobediti. Oni me nikad neće pobediti glasovima, na izborima. Nešto drugo može, ali izbornom, narodnom voljom - nikad me neće pobediti. Sam ću otići - rekao je Vučić.

Komentari (36)

Loading
Ceca

06.10.2019 22:17

Kao i uvek siguran u sebe i svoju sposobnost.

Nikoletka

06.10.2019 22:17

Jedini predsednik koji brine o drustvu i svemu uopste ,uvek ce biti izglasan od strane naroda.Za sve ima 'solomonsko' resenje.

Dragojlo

06.10.2019 22:18

Pobeda koju je dozivela Srpska lista na KiM je dokaz da Srbija ima najboljeg predsednika Srbije Aleksandra Vucica.

Zoro

06.10.2019 22:28

Mogu Haradinaj i Djilas biti jos ovoliki, nikada ne mogu osporiti volju Srba.