VUČIĆ O IZBORIMA NA KIM: Ovo mi je najdraža pobeda!

Autor: Tanjug

Vesti

06.10.2019

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se u nedelju uveče građanima komentarišući izbore koji su održani na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Aleksandar Vučić sa saradnicima

On je rekao da je pobeda Srpske liste, koja je osvojila 10 mandata, jedna od njemu najdražih pobeda na izborima.

- Činili su sve da unište Srpsku listu i da nađu podobne Srbe koji će da služe Haradinaju, Kurtiju, Tačiju i Mustafi, ali nisu uspeli. Bilo je mnogo izbora, i mnogo pobeda, i beogradski izbori i prvi krug predsedničkih izbora, ali imajući u vidu pritiske, ovo je najdraža pobeda - rekao je Vučić.

On se zahvalio svima koji su glasali za Srpsku listu.

Predsednik je dodao da su se Srbi na Kosovu odbranili od nestanka.

- Srbi su videli da se neko bori za njih, vide se rezultati da brinemo o njima, hvala srpskom narodu što su izašli u nikad većem broju. Njihov odnos prema otadžbini niko ne može da promeni, možete da hapsite Srbe što imaju srpske lične karte, ali ne možete da uništite njihovu ljubav prema zemlji i njihovu volju. Ovo je jasan signal da su Srbi čvrsti, jedinstveni. Niko im ne može zabraniti da čuvaju svoje ime i svoju otadžbinu - rekao je Vučić i dodao:

- Hvala svim Srbima na Kosovu i Metohiji što su pokazali kako se čuvaju naši nacionalni i državni interesi. Oni koji su mislili da će kriminalizacijom severa da otimaju glasove želim da poručim da ovako narod reaguje na takvo ponašanje. Nije Srpska lista zaslužila toliko glasova koliko su ovi drugi naterali narod da glasa protiv njih. Želim srpskom narodu da proslavi pobedu večeras, a od sutra ćemo u nove radne pobede - konstatovao je predsednik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Nikoletka

06.10.2019 20:19

Ova pibeda pokazuje da srpstvo nema cenu i da predsednikova borba ce i dalje nastaviti svoj zar .

Nina

06.10.2019 20:30

Hteli su da uniste Srpsku listu, dokazali smo i da nmg i da smo slozni do kraja.

zoka zivkovic

06.10.2019 20:36

Pobeda je znacajna, ali je jos vaznija cinjenica da smo potvrdili da mozemo biti slozni i jedinstveni i da jedino tako mozemo odbraniti ono sto je nase.

Zoro

06.10.2019 20:38

Pobedaaa! Spavas li mirno Djilas Dragane?