SBB ukinuo televiziju Pink i direktora Srpskog telegrafa

Autor:

Vesti

13.09.2019

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kritike na račun televizije N1 ne mogu da se čuju, baš kao što nisu mogli da se čuju svi stavovi poslanik SNS Vladimira Đukanovića na N1, kada je u emisiji "Presing" sa Jugoslavom Ćosićem postavljao pitanja o poslovanju ove televizije.

Foto: printskrin/TV Pink
Saša Milovanović

Naime, juče, dok je direktor Srpskog telegrafa gostovao na televiziji Pink, gde je govorio o ovom slučaju, korisnici SBB javljali su se redakciji Srpskog telegrafa tvrdeći da im je iz ponude kanala nestala televizija Pink.

- Kada je počelo gostovanje Milovanovića, imao sam signal, ali je odmah nestao. Pokušao sam da menjam kanale, da se opet vratim na Pink, ali tog programa jednostavno nije bilo u ponudi - ispričao je jedna od gledalaca koji se javio našoj redakciji.

To potvrđuje cenzuru o kojoj je Milovanović govorio rekavši da su potezi N1 "perfidni i dobro smišljeni".

- Njima su puna usta borbe za slobodno izveštavanje i borbe protiv cenzure, a pogledajte šta rade - kazao je direktor Srpskog telegrafa ocenjujući uređivačku politiku ove televizije pretencioznom.

Foto: youtube.cm/N1
Đukanović i Ćosić u emisiji na N1

Njima su puna usta borbe za slobodno izveštavanje i borbe protiv cenzure, a pogledajte šta rade

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa

Milovanović se, takođe, pita s kojim ciljem se program ove televizije, misleći na beogradsku redakciju, emituje u Sloveniji.

- Sa kojim pravom prvo neko u Sloveniji može da vidi šta je Ðukanović rekao, pa tek onda neko u Srbiji? Ako je televizija registrovana u Luksemburgu, vi morate verovatno tamo da ih tužite. Da ne govorimo o izbegavanju potencijalnog plaćanja poreza, dok sa druge strane pišete o korupciji u zemlji. Sa druge strane, ne plaćate porez za program koji proizvodite u zemlji - zaključuje Milovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading