Jugović: NATO Ponoš, NATO Jeremić i Boškić 13 lude zbog Vučićevih uspeha na svim poljima!

Autor: Republika

Vesti

12.09.2019

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Frustracije zbog velikih uspeha koje postiže na međunarodnom planu predsednik Aleksandar Vučić emituju se i u javnim nastupima NATO generala Zdravka Ponoša", navodi u saopštenju za javnost Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Bratislav Jugović

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Jeremićev prilepak u Savezu za još bogatijeg Đilasa, Zdravko Ponoš je po nalogu NATO takozvanom reformom uništavao Vojsku Srbije u svojstvu načelnika generalštaba i pripremao vojnike da budu sluškinje ubica naše dece i rušitelja naših mostova i pruga. U slavnoj srpskoj vojsci nikad ne bi postojao NATO Ponoš, da šef države nije bio Boris Tadić i da u stvaranju kosovske nezavisnosti nije učestvovao Vuk Jeremić. Srbija ne može ništa ni da očekuje od banana opozicije, osim da od Srbije hoće da stvore banana državu o kojoj odlučuju strane ambasade i Jeremićevi donatori, a o sudbini srpskog vojnika da odlučuje NATO koji je krajem devedesetih sejao zlo i smrt na teritoriji Republike Srbije.

Izjava Zdravka Ponoša da je "učešće u Vučićevoj šaradi isto što i igranje predstava nemačkim vojnicima do oslobođenja Beograda" je uvreda za sve učesnike NOB-a i njihove potomke. NATO Ponoš nikad nije osudio zločinačku agresiju NATO pakta, pa se ni ovog puta neće osvrnuti na bol koji je naneo potomcima oslobodilaca Beograda.

Ovakvim ponašanjem NATO Ponoša, NATO Jeremića, Boškića 13 i ostalih prilepaka u Savezu za još bogatijeg Đilasa opozicija dodatno stimuliše neopredeljene birače i apstinente da izađu na izbore. Postoji ozbiljan broj građana koji po svom karakteru ne prihvata da bilo ko ima ogromnu većinu kakvu ima Vučić, ali ni ovaj soj birača ne osporava samo jedan uspeh Vuka Jeremića, a to je njegova ogromna pomoć u stvaranju kosovske nezavisnost.

Iz izjava Zdravka Ponoša kao da se osećaju frustracije Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja i Vuka Jeremića zbog posete predsednika Češke Miloša Zemana predsedniku Aleksandru Vučiću i njegove ocene da Češka kao članica EU treba da povuče priznanje Kosova."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Bb0

12.09.2019 14:52

Frustrirani su zbog toga sto ova zemlja ide na bolje za razliku od proslih vremena.

ceca

12.09.2019 14:58

Uspeh predsednika Srbije izaziva revolt kod neprijatelja Srbije.

Miki

12.09.2019 16:29

Predsednik ima veliku podrsku u narodu, sto smeta onima koji su udarili temelje nezavisnog Kosova i tako danas izgubili podrsku naroda i nemaju nikakve sanse na izborima.

Zoi

12.09.2019 17:32

Mogu samo da lude i nista vise.