(FOTO) Đilasovi huligani uništavaju Terazijski tunel: Opozicija mrzi Beograd jer nema podršku!

Autor: Republika

Vesti

27.07.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekolicina pristalica opozicije i njenog lidera Dragana Đilasa pokušali su večeras da unište Terazijski tunel tako što bi ga oblepili nalepnicama i lepkom.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Huligani blokirali Terazijski tunel

O ovom ispadu opozicije oglasio se na svom Fejsbuku i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je napisao:

- Desetak Đilasovih huligana ponovo je večeras uništavalo centar Beograda. Đilasovi kompleksi jer ga Beograđanke i Beograđani ne žele, prerasli su agresiju prema gradu u kome živi, a koji mrzi. Pokušali su da unište Terazijski tunel, ali im nije baš išlo jer su nalepnice same spale, mada su se baš spremali. Već oko 18.00 sati doneli su kofe sa lepkom koji je Đilas platio ne bi li ovaj put baš uništili tunel - naveo je Vesić.

Prema njegovim rečima, kada nisu uspeli sa tunelom svoj bes su iskalili na asfaltu u tunelu, na izlozima radnji u Svetogorskoj ulici, na stubovima javne rasvete i na stambenim zgradama. 

- Tako je Đilas sa svojim huliganima nastavio da se obračunava sa saobraćajnim znacima. I ponovo pokazao da su mu uništavanje i agresija jedina politika. Komunalna milicija grada Beograda je legitimisala određeni broj lica koja su zatečena u uništavanju javne imovine i protiv njih će biti podnete prijave kao i tužba za naknadu štete - zaključio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Hedona

27.07.2019 19:01

Huligani Dragana Đilasa skrnave grad. Policija mora da reaguje pod hitno.

Aleksandar

27.07.2019 19:01

Strasno.

sasa

27.07.2019 22:15

@Aleksandar - Bruka i sramota

Aco

27.07.2019 19:02

Nasilnici koji unistavaju sve pred sobom.