Vesić: Sreća pa Njujork nema lidera kakav je bio Đilas

Autor: Republika

Vesti

23.07.2019

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle vikenda sa tropskim vrućinama od preko 40 stepeni Celzijusovih usled kojih je oko 40 hiljada stanovnika Njujorka ostalo bez struje, delovi ovog grada su juče popodne pogođeni velikim kišama zbog koje su delovi Menhetna, Kvinsa i Bruklina pod vodom.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Vesić

Svi su ujedinjeni, i vlast i opozicija, u pokušajima da se sanira šteta, a juče je na ulice Njujorka poslata i vojska. Na sreću ovog grada, oni nemaju političkog idiota i profitera na tuđoj nesreći Dragana Đilasa da napada vlast kada se dešavaju prirodne nepogode i da se raduje nesreći naroda.

Zato me baš čudi što Đilas nije još uvek tražio da ostavku podnese gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio. Jer Đilas bi spasio i Menhetn, i Kvins, i Bronks i znao bi on kako da se bori sa tim vrućinama i poplavama, ali eto njemu jadnom niko ne da da vodi Njujork, a on bi baš voleo. I niko ne glasa za njega. Ni u Beogradu, ni u Njujorku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Miloš

23.07.2019 07:00

Sreća pa nam Đilas neće biti više lider!

Dobrila

23.07.2019 07:01

Njihova najveća sreća,takav bi ih uništio.

jana

23.07.2019 07:05

Sreca po Beograd Djilas je proslost!

vikica

23.07.2019 07:08

Sreća pa i mi nemamo više Đilasa.