(FOTO) Smehotresno! Veliki infrastrukturni projekat Đilasa i Bastaća

Autor: Republika

Vesti

03.07.2019

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri Saveza za Srbiju na čelu sa Draganom Đilasom, Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem već nekoliko meseci pokušavaju da raznim akcijama sabotiraju veliki broj radova u cenrtu Beograda. Međutim, kako im blokade nisu uspevale, ovi genijalci su se dosetili da naprave nešto "veliko" za svoj grad - oni su, naime, izlepili pešački prelaz kod Kalemegdana.

Foto: Tanjug/T. VALIČ
Đilas, Bastać i Jovanović (sleva) ponosno prelaze preko "velikog projekta"

Prema izvorima koji su bliski opoziciji, na ovu genijalnu ideju došao je zdravstvenim problemima ophrvani Dragan Đilas. 

- Đilas je prema navodima izvora pre "akcije" postavljanja "nalepnica" za pešački prelaz, rekao da ga bole leđa i da on to ne može da radi, nego da nađu neke aktiviste da odrade te prljave poslove, i da obavezno nađu mesto za "veliki infrastrukturni projekat" blizu hlada, kako ga ne bi udarila sunčanica.

Inače, ovo nije prvi put da se Đilas "vadi" na bolove u leđima. Pre neki mesec, kada je SzS došao na ideju da instalira šator ispred Predsedništva Srbije i da svi lideri tu spavaju na smenu, Đilas je rekao da ne može tu da spava zbog zdravstvenih problema.

Pozivanje na struku u vezi infrastrukturnih projekata u Beogradu je uobičajeno kad su lideri Saveza za Srbiju u pitanju, ali samo kod tuđih projekata. Kog stručnjaka su konsultovali kod izrade svog projekta nije poznato, ali teško da bi im iko ko je nadležan i normalan dao dozvolu za imitiranje pešačkog prelaza i potencijalno dovođenje i pešaka i vozača u smrtnu opasnost.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Niki

03.07.2019 14:19

Da nije tragično, bilo bi komično!

okano

04.07.2019 05:06

@Niki - Sta reci a ne zaplakati

Momir

03.07.2019 14:20

Pa nisu oni osposobljeni da rade i grade,nego su specijalizovani za druge rabote.

Davor

03.07.2019 14:30

Zalosno je kako se Djilas i njegovi saradnici igraju politike, uopste je ne dozivljavaju ozbiljno.