Vučić: Znači, tačno je da N1 planira hajku na Vesića

Autor: Tanjug

Vesti

18.06.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje novinara televizije N1 kako je zamenik gradonačelnika Goran Vesić došao do prepiske urednika i zaposlenih na toj televiziji, a koja, kako je Vesić juče objavio, sadrži uputstvo kako da ga napadaju, predsednik Srbije Aleksandar Vucicć shvatio je kao potvrdu autentičnosti te prepiske.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

"Je l' to istina? Znači istina je ono što piše kako da napadate Vesića? Znači stvarno je istina ono što je Vesić objavio? Iznenadio sam se, mislio sam da to nije istina", rekao je predsednik Srbije odgovarajući na pitanje novinara N1 kako je moguće da je Vesić došao do maila koji je interna komunikacija.


Predsednik Srbije je izrazio čuđenje da je ta prepiska uopšte autentična, budući da se, kako je rekao, njom traži hajka na zamenika gradonačelnika. 

On je zaključio da je jedino pitanje kako je zamenik gradonačelnika došao do prepiske urednika i zaposlenih na N1 - ako je došao nezakoniuto, moraće, kaže Vučić, da odgovara, a ako mu je dao neko od zaposlenih na toj televiziji - onda N1 televizija treba da objasni ljudima zašto na takav način vodi (uređivačku) politiku.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je u ponedeljak na svom fejsbuk profilu "uputstvo", koje je, kako je napisao, Dragan Šolak naložio novinarima N1 televizije preko direktora te televizije Jugoslava Ćosića, a sa ciljem da ga napadaju.  Takođe je ukazao da je dokument dobio od prijatelja zaposlenih na toj televiziji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Tanja

18.06.2019 14:32

Ovi iz N1 upali sami sebi u usta.

Milica

18.06.2019 14:33

Kakva televizija takvi i novinari.

Vanja

18.06.2019 14:33

N1 tome i služi, da pokuša da diskredituje uspešne državne funkcionere.

Miki

18.06.2019 14:58

Novinari N1 nemaju kredibilitet da nekome uniste drustveni ugled.