VUČIĆ: "Moj" vinograd u Toskani izmislili!

Autor: Tanjug

Vesti

05.09.2017

08:31 >> 08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nemam vikendicu u Toskani i otkud meni vikendica tamo, ali to su izmislili po ugledu na opoziciju u Rusiji, koja je svojevremeno Putinu i Medvedevu "našla" vikendice u Toskani", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug
Demantovao glasine: Aleksandar Vučić

- Valjda su mislili da su duhoviti i da treba i meni da nađu neku vikendicu i tako se ta priča pojavila - rekao je predsednik, komentarisući napise u nekim medijima o tome da poseduje vikendicu u Toskani.

Kako je rekao, lagali su, kao što su lagali o Siniši Malom da ima one silne stanove u Bugarskoj i sada, iako je dokazano da su to bile laži: "Moram da kažem da mi je žao što ne možemo da kandidujemo Malog za gradonačelnika Beograda, jer je mnogo uradio za grad - prepolovio je dug za tri godine i otvorio 500 gradilišta".

- Ja sam odmah rekao da su to laži, jer koja bi budala izabrala 24 stana u Bugarskoj. Sve je dokazano, i da je falsifikovan njegov potpis, ali, šta sad vredi, pritisak je bio ogroman, a ja nisam nasao način da se odbranim - rekao je Vučić u ponedeljak uveče, gostujući na Hepi televiziji.

Upitan kako komentarise to što je DS optužila Sašu Jankovića da je njegov saradnik, Vučić je rekao da bi na neki način mogao da kaže i da su svi oni u opoziciji njegovi saradnici, ali je i poručio da bi bilo bolje da imamo u opoziciji odgovornije ljude koji se bave politikom, a ne linčovanjem protivnika, lažima...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading