SPREMA SE NOVI ZEMLJOTRES: Mesiju dozvoljen odlazak na leto?

Sport

05.09.2017

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost omalenog fudbalera Barselone Lea Mesija u dresu Katalonaca vrlo je upitna, pošto se sve glasnije nagađa da fudbaler sledeće sezone možda neće ostati u redovima španskog velikana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi možda broji poslednje mesece u Barseloni?

Mesiju ističe ugovor na leto, on planira da potpiše novi uskoro, ali ne iz razloga vezivanja za klub na duži period, već da bi velikan sa "Nou Kampa" mogao da prihoduje sredstva od transfera.

Navodno će Mesi potpisati ugovor sa klauzulom od 300 miliona koja je recimo mnogo manja od Kristijanove, ali to ga neće sprečiti da ode. Toliko je spreman da plati Mančester siti narednog leta za usluge argentinskog igrača.

Bertomeu, predsednik Barselone za koga se spekuliše da bi mogao da bude glavni razlog Mesijevog odlaska je rekao da klauzula ne znači ništa.

- Ako igrač želi da ode, Barsa nije kao ostali klubovi, sešćemo i razgovaraćemo, ne želimo nezadovoljne i nesrećne u klubu, to nikada ne bismo radili. Klauzula može da bude i milijardu evra i više, ako igrač želi da ide, mi ga nećemo sprečavati - poručio je prvi čovek Barselone.

- Da je Nejmar tako postupio, seo sa klubom i jasno rekao svoje namere, ništa od ovoga se ne bi desilo - tvrdi Bertomeu.

Ovakve reči se tumače kao otvorena dozvola Argentincu da napusti klub, ali sve ostaje i dalje u domen teorija, mada polako se izgleda sprema teren za kompletnu generalku igračkog kadra Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading