Nije mu prvi put! Sergej na Tviteru objavio adresu Dijane Hrkalović

Autor:

Vesti

14.06.2019

05:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik PSG Sergej Trifunović ne odustaje od ugrožavanja bezbednosti drugih ljudi, a ovog puta na njegovoj meti našla se bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

Prvo je optužio da se "zabavlja sa likom koji diluje drogu", nakon čega ga je ona i tužila, a sada je na Tviteru objavio adresu na kojoj stanuje u Beogradu, što je očigledno pokušaj ugrožavanja njene lične bezbednosti.

Podsećamo da ovo nije prvi put da Trifunović objavljuje lične podatke onih sa kojima se obračunava iz njemu poznatih razloga, te da su na njegovoj meti već bili novinari Srpskog telegrafa čije je brojeve telefona i privatne fotografije objavljivao na Tviteru, pozivao na linč i najbrutalnije ih vređao.

Inače, Hrkalovićeva je podnela ostavku na mesto državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova i zaključila sporazum o raskidu radnog odnosa u tom ministarstvu, saopštio je nedavno resorni ministar Nebojša Stefanović.

- Od Trifunovića me ništa ne iznenađuje. U odsustvu bilo kakve ideje, njegova jedina politika je vređanje žena i dece, kao i iznošenje skandaloznih laži. Suludo je i očekivati od ovog političara u pokušaju da s time prestane, ali svakako ću mu dati priliku da svoje laži dokaže na sudu - odgovorila je Hrkalovićeva na Trifunovićeve optužbe da se "zabavlja sa likom koji diluje drogu"

Srpski telegraf poslao je pitanje povereniku za informacije od javnog značaja da li će ovim povodom pokrenuti postupak, međutim, do zaključenja broja odgovor nije stigao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jasmina

14.06.2019 06:32

Šta očekivati drugo od Sergeja? Bolje neka se vrati glumi ,a politiku neka prepusti ljudima koji to rade bolje od njega.

Peca

14.06.2019 06:38

Njegovo ponasanje je prevrsilo svaku meru, neko mu mora stati na put, ovo je strasno sta on radi.

Sanja

14.06.2019 06:47

Toliko o lažima opozicije i njihovoj borbi.

nikola

14.06.2019 06:50

Sta to znaci, zelis nekome postaviti metu na kucu ili na celo, da neko od tvojih sledbenika napadne Dijanu Hrkalovic?