Vučić: Na vlast se dolazi voljom naroda, a ne - sastancima s Amerikancima

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

13.06.2019

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije je, tokom obraćanja u Palati Srbija, komentarisao pisanje pojedinih medija da je visoki zvaničnik SAD Metju Palmer, tokom boravka u Beogradu, imao sastanak s liderima opozicije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Tim povodom Aleksandar Vučić je izjavio da ga ni najmanje ne interesuje o čemu je lider Dveri Boško Obradović u rezidenciji američkog ambasadora razgovarao sa Palmerom, ali je naglasio da se na vlast dolazi voljom naroda, a ne - sastancima s Amerikancima.

Upitan kako komentariše to što američki ambasador i Obradović kriju tu činjenicu i šta je bilo tako tajno, Vučić kaže - Nemam pojma ni šta im je tajno, ni šta je javno. Baš me briga što su se sastajali, neka rade šta hoće, neka se vole koliko hoće. Narod je taj koji odlučuje.

 

VUČIĆ: Dođite sva petorica na mene

Povodom izjave Jove Bakića da bi Vučić trebalo da dobije ''grdne batine'' i da bi upad u RTS sa ''dugim cevima'' bilo jedno od rešenja za Srbiju, da je to - demokratsko rešenje.

- To je demokratsko rešenje. Neki koji svaki dan kukaju o nasilju, a onda u svojim intervjuima kažu da je u dugim cevima spas i da treba da dobijem grdne batine... A ja ću samo da odgovorim na drugačiji način: Ajde, ko boga te molim, nemoj više da pretiš po novinama. Ni ti, ni Ðilas, ni Obradović - rekao je Vučić.

- Sva petorioca dođite - Obradović, Jeremić, Ðilas, Bakić....., recite gde da dođem ja sam. Vas petorica mene jednog prebijte, da dobijem te grdne batine. Ajde uradite to već jednom. Nemojte više da kukate, plačete, pretite po novinama svaki dan. - dodao je na Vučić

Kako kaže, neki misle kada se sastanu sa Amerikancima - evo, dolaze na vlast. Tako mala deca zamišljaju. Vremena su se promenila, moraju da imaju podršku naroda - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Miki

13.06.2019 12:02

Izbori su jedino merilo, koje dovodi nekog na vlast, a ne sastanci sa stranim diplomatama u ovom slucaju sa americkim diplomatom.

Djape ja

13.06.2019 12:06

Đaba im sastanci sa Amerikancima,kad ih narod neće.

Kole

13.06.2019 12:09

Izbori pokazu pravu sliku volje naroda.

Dejan

13.06.2019 13:14

Vlast se bira na izborima, Bosku ne moze niko da pomogne, narod ga jednostavno ne zeli.