Dea Đurđević prva na listi opozicije! Hapsićemo sve redom čim dođemo na vlast

Autor:

Vesti

03.06.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije tužno, možda bi se neko i nasmejao tome kako pristalice opozicije zamišljaju demokratiju. Kako pišu na Tviteru, čim dođu na vlast, najpre će da hapse novinare.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ/pink.rs
Foto: Ilustracija

Na listi za odstrel među prvima se našla Dea Đurđević (27), voditeljka TV Pinka kojoj je autobus u užasnoj saobraćajnoj nesreći otkinuo ruku.

Simpatizer Đilasovog Saveza za Srbiju i neizostavni učesnik protesta "1 od 5 miliona" u Vršcu Bojan Mitrovanov napisao je na Tviteru kako je "gašenje Pinka i hapšenje Sarape, Dee, Dragana J. Vučićevića i ostalih pod moranje". Ispod ovog morbidnog tvita, naravno, usledili su komentari njegovih istomišljenika.

Novinarka Pinka Ksenija Vučić, retvitujući, komentarisala je: "Kratka opoziciona lekcija o slobodi medija, sa naglaskom na HAPŠENJE (među ostalima) i 27-godišnje devojke koja se još uvek oporavlja od strašne nesreće u kojoj joj je autobus otkinuo ruku! Ma bravo!"

Foto: twitter.com/printscreen

Ovaj, po ko zna koji put izrečen, poziv na linč novinara iz redova simpatizera opozicije zgrozio je sve koji zaista podržavaju slobodu medija.

Jedan od ljudi sa spiska za hapšenje Predrag Sarapa nije bio preterano iznenađen.

Sarapa: Ogorčen sam što uzimaju Deu u usta, puste želje za sprovođenjem sadističkih namera neka ostvare sami nad sobom

- Psihopatske namere i izjave raznih ludaka i budala ne mogu da budu nikakva vrsta racionalne politike bilo kog političkog bloka ili neke stranke - kaže za naš list Sarapa, novinar i voditelj jutarnjeg programa TV Pink.

Ogorčen je, kaže, posebno time što u usta uzimaju njegovu koleginicu Deu Đurđević, devojku koja se još uvek oporavlja od velike nesreće. Sarapa dodaje da takvim gnusnim rečima opozicionari samo međusobno mogu da prete jedni drugima.

Dea se još oporavlja od nesreće

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević

- Puste želje za sprovođenjem sadističkih namera neka ostvare sami nad sobom. Neka se međusobno hapse, vezuju, bičuju, rade šta god hoće. Od takvih budala očekujem da predlože i ubijanje, takve budale bi mogle i da ubijaju - završava Sarapa.

Marić: Mogu da me uhvate...

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Milomir Marić

Milomir Marić, novinar koji je već nekoliko puta takođe dobijao pretnje hapšenjem, pa čak i ubijanjem, kaže da je dosad uvek uspevao da izmakne onima koji su hteli da ga uhvate.

- Dosad su mnogi pokušavali, ali nikom nije uspelo. Ovi su prvi koji mogu da me uhvate... - prokomentarisao je Marić za naš list.

Reakcija opozicionih lidera na ove jezive pretnje izostala je, kao i uvek dosad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Srdjan

03.06.2019 06:22

Puste želje za sprovođenjem sadističkih namera neka ostvare sami nad sobom. Od njih samo bolesne namere i izjave.

Kiki

03.06.2019 06:28

Velika sramota za opoziciju i sta oni sve rade veliko dno dna.

Keti

03.06.2019 06:32

Opozicija nikada nece doci na vlast, narod ne zeli nasilnike, lopove i prevarante na vlasti!

vikica

03.06.2019 06:32

Treba se klanjati od ovakvih ljudi.