Vesić otvoreno: Bez trajnog rešenja Kosova nema boljitka

Autor: Tanjug

Vesti

27.05.2019

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonalečnika Beograda Goran Vesić kaže da je Kosovo i Metohija pitanje od životnog značaja za čitavu Srbiju, time i za Beograd, jer od trajnog rešenja tog pitanja zavisi ekonomija naše zemlje kao i koliko ćemo imati investicija i u krajnjoj liniji radnih mesta.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Vesić

Vesić je to izjavio Tanjgugu uoči skupštinskog zasedanja na kojem je danas tema Kosovo i Metohija.

- Mi smo zati i prisutni danas na skupštini, kao što smo prisutni među našim građanima na Kosovu i Metohiji koje pomažemo - rekao je Vesić i dodao da su danas u Narodnoj skupšini sa predsednikom Vučićem svi kojima je stalo da Srbija sačuva Kosovo i Metohiju dok sednicu bojktotuju oni koji bi da Kosovo ne bude deo Srbije.

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević je rekao da je Srbija postigla impresivne rezultate u ekonomskim reformama i da je za njihov nastavak ključno pitanje trajnog mira na Balkanu. On je dodao da rukovodstvo grada Beograda daje punu podršku predsedniku Vučiću u naporima da obezbedi trajni mir na našim prostorima i očuvanju Kosova i Metohije u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading