Gojkovićeva: Vučić mora da ostane na čelu SNS

Autor: Tanjug

Vesti

25.05.2019

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Aleksandar Vučić mora da ostane na čelu SNS, a neki ministri treba da odu iz vlade", poručila je predsednica Skupštine Srbije i funkcinerka SNS Maja Gojković.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Maja Gojković

- Pripremamo kongres SNS. Moj stav je da Aleksandar Vučić treba da ostane predsednik SNS. On mora i treba da ostana na toj poziciji - rekla je Gojković i dodala da "sada i u skorijoj budućnosti Vučić treba da ostane na čelu stranke".

On je navela i da je veliki zagovornik dovođenja novih lica, i u stranku i u poslanički klub.

Gojković je istakla da je ostala pri ranije iskazanom stanovištu da neki ministri "predugo sede u Vladi, treba da se odmore".

- O svemu ostalom ću govoriti kad se u stranci povede razgovor o tome, kad se završi ovaj mandat Vlade i kad se bude razmišljalo o nekim novim ministrima - rekla je ona.

 

 

Ističe da je protiv toga da se to iznosi u medije i pojedinačno etiketiraju ljudi.

- Znate kako sam prošla prošli put, svi su me napadali, odmah su govorili kako se preporučujem za ministra. Ne. Ja nemam, kao mnogi, marketinške agencije koja rade za mene u medijima, nemam naručene intervjue, ne preporučujem sebe ni za jedno mesto - rekla je predsednica parlamenta.

- I ne mislim samo na neke koji su tu predugo, pa su se umorili u smislu da se ne bore. Pogledajte koga napadaju određeni mediji - samo one koji se oglašavaju i brane ili Vučića, ili politiku SNS. One koji su se hibernirali i ćute, niko ne spominje, kao da nisu u vladajućoj koaliciji. Prepoznaće se oni sada sami, pa ćemo čitati posle naručene intervjue - rekla je Gojković.

Naglašava da nije čula da postoji članska karta za Vladu i za neko ministarstvo.

- Niko nije pretplaćen da bude ministar. Ima i novih ministara u ovoj vladi za koje mislim da ih treba zameniti, jer nemaju konkretne rezultate. I ne samo ministri nego i državni sekretari. Sve je podložno promeni, uključujući i mene - rekla je predsednica parlamenta.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Bojan

26.05.2019 06:48

Gradjani su uz Vucica.

Daki

26.05.2019 06:59

Clanska karta nije dokaz opstanka vec rad i zalaganje i jedino zalaganje u interesu građana bez presedana cini Predsednik i zato nema razloga da ne bude na čelu

xxx

26.05.2019 07:10

Narod voli Vucica.

Sofija

26.05.2019 07:26

Vučić definitivno treba da ostane na čelu SNS kao i na čelu države.