Jeremiću, štetočino! Đurić oštro odbrusio lideru Narodne stranke

Autor: Tanjug

Vesti

17.05.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS , Marko Ðurić, saopštio je danas da primitivni napad na ličnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića najrečitija su potvrda da je, kako kaže, štetočinstvo jedini programski sadržaj politike Vuka Jeremića, kojem očito nije stalo ni do Kosova i Metohije, ni do srpskih interesa.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/D. GOLL
Đurić i Jeremić

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Ðurić kaže da je Jeremiću isključivo stalo do ispunjenja sopstvenih, kako kaže, kleptomanskih ambicija i sadržaja državne kase iz koje bi da se ponovo samoposlužuje kao što je to već obilato činio u prošlosti.

- Za razliku od Jeremića, koji je izgubio kredibilitet čak i kod Patrika Hoa i vlade Katara, zato što im je na prevaru uzeo pare za koruptivne protivusluge,predsednik Vučić u međunarodnoj zajednici uživa kredibilitet i poštovanje, zato što bespoštedno brani interese svoje zemLje i naroda, a ne svoga trbuha kako je to činio Jeremić - naveo je Ðurić.

 

 

Ðurić kaže da samo najveći podlac može da tako gnusno laže i napada šefa svoje države u trenutku kada se on svom silom bori da, koliko je god to moguće, ublaži posledice zla koje su našem narodu i državi naneli pripadnici organizovane lopovske klike Jeremića i Ðilasa. 

- Što je Jeremić dalje od ostvarenja svojih tajkunskih ciljeva, to je i njegova nervoza i agresija veća, i na kraju se neće libiti da svojim šaptačima i finansijerima ponudi na poklon i Srbiju i njenu nezavisnost samo da bi mu dali fotelju i iluziju da je moćan i važan - naveo je Ðurić.

Poručio je da takvi Srbijom više nikada neće vladati.

- Nikada se više Jeremić i njegovi saučesnici neće bogatiti na muci građana i Srbije, i trgovati njenim dušama i teritorijama, jer ako se to ikada dogodi Srbije više neće biti - naveo je Ðurić.

Ðurić: Važno što je sazvana sednica o KiM

Ðurić izjavio je danas da će posebna sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se razmatrati izveštaj o KiM, biti prilika da najviši izabrani državni predstavnici razgovaraju sa narodnim poslanicima o situaciji u vezi sa KiM, ali i prilika da poslanici koji imaju drugačije mišljenje iznesu svoj stav i pokažu da li poštuju demokratske principe razgovora.

- Smatram da je izuzetno važno što je ta sednica sazvana i da će to biti prilika da i oni koji su izabrani kao narodni predstavnici, a imaju drugačije mišljenje, iznesu svoj stav i pokažu da li poštuju demokratske institucije Srbije, da li poštuju demokratske principe razgovora ili misle, kao što smo nažalost prethodnih meseci videli da misle, da u Srbiji u političkom smislu, kada je reč o opozicionom delovanju, treba da caruju hajdučija i ulične manifestacije - rekao je Ðurić. 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Slađa

17.05.2019 16:50

Jeremić je teški muljator koji samo misli kako novčano da se okoristi.

Nale

17.05.2019 16:58

Opozicija je toliko stete nanela Srbiji i jos uvek se ne zaustavlja u tome.

Olja

17.05.2019 17:46

Opozicija je sramota Srbije i njenog naroda.

Marija

17.05.2019 19:06

Djuric nista nije pogresio jer Jeremic je napravio i dalje pravi najvecu stetu Srbiji i Srpskom narodu.