"Kada ubice donose sramne rezolucije protiv Srbije, Dosovci ćute"

Autor: Tanjug

Vesti

17.05.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista saopštio je danas da liderima SZS, Obradoviću, Ðilasu i Jeremiću, nije palo na pamet da osude sramnu rezoluciju Tačija, Haradinaja i Veseljija o navodnom genocidu Srba na Kosovu, ali im je palo na pamet da pozivaju Srbe da ne glasaju za svoje srpske predstavnike.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Prema saopšenju socijalista, Srbi na Kosovu bi, kako kažu, trebalo da glasaju da im predstavnici opština budu "valjda predstavnici zločinaca Tačija, Haradinaja i Veseljija".

- Kada ubice i neosuđeni ratni zločinci donose sramne rezolucije protiv Srbije i srpskog naroda, Obradović, Ðilas i Jeremić ćute - konstatuju iz Pokreta socijalista.

Kada, navode, Fljora Brovina, koja je zahvaljujući dosovskoj vlasti oslobođena zatvora kao i braća Mazreku, "slobodno maše slikom koja je nastala u Iraku, a tvrdi da su na njoj Srbi silovatelji, i onda Obradović, Ðilas i Jeremić ćute.

 

 

- Ali, kada Srbi treba da urade nešto za sebe i svoju decu i da se izbore za svoju budućnost i život na Kosovu i Metohiji, tu su i Obradović i Ðilas i Jeremić da to prvi osude - navodi se u saopštenju i konstatuje da je očigledno da, po njihovom mišljenju, srpski narod na Kosmetu ne treba da ima svoje predstavnike, ne treba, kažu, :da dobije baš ništa, a Šiptari sve".

- Očigledno smatraju da Srbi ne treba da imaju svoju policiju i svoju zaštitu, pa zato nisu osudili najavu Prištine o hapšenju srpske policije. Dosovci se za celovito i nezavisno Kosovo bore snažnije i jače od samih Šiptara - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
mirko

17.05.2019 15:46

Njih samo zanima kako do vlasti

Davor

17.05.2019 16:40

Vučić se bori svim silama za svoj narod, a Đilas i ekipa samo gledaju svoj interes.

Milos

17.05.2019 16:47

Они су "елита", баве се само финим и пријатним стварима. Неће да се муче, да се троше на проблеме од којих нема ништа за џеп!

Miki

17.05.2019 16:54

Opozicija je olicenje nemorala, pokrali su sve sto su mogli, a sad su nervozni , jer ne mogu opet na vlast, kako bi krali i dalje.