Boško bi da u srpskim opštinama na Kosovu vladaju Albanci

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.05.2019

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokrajinski odbor Dveri pozvao je na Srbe na KiM da bojkotuju predstojeće izbore za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova i Metohije.

RepublikaFoto: pixabay.com/Tanjug/R. PRELIĆ
Foto: Ilustracija

U saopštenju javnosti Dveri pozivaju građane da ne daju legitimitet Srpskoj listi, za koju kažu da je produžena ruka Srpske napredne stranke, niti institucijama u Prištini.

U saopštenju se navodi i da se na svakog pojedinca na KiM vrši neviđeni pritisak vlasti iz Beograda, da mora izaći na izbore, jer, kako se tvrdi, u protivnom će ostati bez posla, bez svog auta, kuće...i da Dveri imaju razumevanja za njih.


- Ali smatramo da je vreme da se tog straha oslobodimo svi zajedno. Moramo zaštititi Ustav Republike Srbije i suverenitet svoje državne teritorije, a to ćemo najbolje uraditi ukoliko bojkotujemo neustavne izbore na Kosmetu, ne dajući time legitimitet separatistima i svima onima koji im pomažu u težnji ka nezavisnosti - navodi se u saopštenju koje potpisuje Pokrajinski odbor Dveri. 

Boško uz Haradinaja i Tačija

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boško Obradović

Ovo nije prvi put da Boško Obradović i njegova lična svojina takozvani "Pokret Dveri" rade suprotno nacionalnim interesima države Srbije, a na koje se stalno pozivaju. Naime, Obradović u svrhu svojih stranačkih interesa u borbi protiv Predsednika Aleksandra Vučića sabotira borbu države Srbije protiv albanskih separatista i terorista na Kosovu.

Ne smeta im Obradović

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Haradinaj i Tači

 Na taj način ovaj lider opozicije učvršćuje okupaciju južne srpske pokrajine, a koju vode ozloglašene ubice Srba, Hašim Tači i Ramuš Haradinaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
relix

17.05.2019 18:41

Bosku prihvata sve sto je protiv sadasnjih na vlasti!

Lepi

17.05.2019 21:25

Idiot! STA RECI?

Lepi

17.05.2019 21:26

Uhapsiti barabu!!!