Heroji sa Košara ne smeju da se zaborave: Srpska desnica odala počast onima koji su za otadžbinu dali život

Autor: Republika

Vesti

09.04.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i prošle godine, delegacija Srpske desnice položila je venac u Bulevaru heroja Košara na dan kada je započela čuvena bitka na jugoslovensko-albanskoj granici koja je trajala 67 dana i odnela 108 života.

RepublikaFoto: Republika
Kačenje venca

- Svaki Srbin je dužan da se sa ponosom seća svih heroja sa Košara, koji su se junački borili u nemogućim uslovima, koji su svaki dan gledali smrti u oči ne želeći da se predaju niti odstupe milimetar zarad svoje otadžbine. To su bili mahom mladi heroji, a to govori prosek od 25 godina onih koji su tu ostavili svoje živote - podseća Miša Vacić, predsednik Srpske desnice.

- Posebna nam je čast da smo venac položili sa gospodinom Dejanom Marjanovićem i njegovim saborcima iz SABOR-a, a neki od njih su se i sami junački borili na Košarama - istakao je Vacić.

Srpska desnica će uvek biti ponosna na srpske junake iz svih dosadašnjih ratova za otadžbinu, a poruka koja se danas mora čuti iz usta svih rodoljuba jeste - RAZGRANIČENjE JE BILO NA KOŠARAMA - NEMA PODELE - NEMA PREDAJE - DOGODINE U PRIZRENU - KOSOVO JE SRBIJA!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading